Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/znkmladostzdralovi

Marketing

Pobjeda za kraj


I deseto je kolo donijelo Mladosti težak susret protiv lidera tablice, susjednog Križevca na gostujućem terenu. Susret je započeo mirno s obje strane, nakon početnog je ispitivanja snaga prva zaprijetila Mladost no ništa opasno po vrata domaćina.

Nakon nekoliko je poluprilika Mladost napokon uspjela zabiti pogodak. Petra Ćurić je sjajno izvela slobodan udarac s 20-ak metara koji je odsjeo u samim desnim rašljama domaćeg gola. Križevci su ubrzo uzvratili i nakon prodora jedne igračice izjednačili, a nedugo potom i nakon sjajno izrađene akcije i poveli prvo s 2:1, a onda i s 3:1.

No Mladostašice se nisu predavale, do kraja poluvremena uspjele su smanjiti na 3:2, pogodila je ponovno iz slobodnog udarca iskosa kapetanica Maja Kosanović. Drugo je poluvrijeme ponovno donijelo potpuno drugu, umornu sliku bjelovarske momčadi.

Ipak, utakmicu je riješila i ovaj puta Petra Ćurić koja je prvo pogodila iz slobodnog udarca za 3:3, a zatim i asistirala Mariji Blažinčić 10 minuta prije kraja susreta za konačnih 4:3. Plamen je pokušao sve ne bi li izjednačio no Bjelovarčanke su se uspješno obranile u 10-minutnoj viktoriji na njihov gol.


Post je objavljen 21.11.2008. u 09:04 sati.