Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/61

Marketing

Blog-kave po Zagrebu i okolici

E, da. Blog-kavice u Zagrebu i okolici. Komada četiri. A što ću kad ih volim!

Dok su nam milo dijete operirali, poslaše nas doktori i sestre da prošećemo po gradu. Ionako bi samo gledali u skazaljke na satu i čekali kad će nam vratiti dijete iz operacione dvorane. Ter smo muž i ja izašli van u potrazi za nekim kafićem. Muža se nije posebno dojmio kafe u Frankopanskoj (a nama je baš bio dobar, zar ne, Koraljka?), pa ušetasmo u Ilicu. Lijevo il desno? Skrenuli ulijevo. Baš da i ima neki kafić lijevo od Frankopanske, i neima. Al u jednoj veži, gdje zastadosmo pogledati dječje čizme, ugledah poznato lice. Dragi bloger, vlasnik pol bloga Života u dvoje. Eto što ti je svijet mali... Vremena baš i nismo imali na pretek, al jednu brzinsku kavicu smo ipak uspjeli popiti.

U nedjelju predvečer sam sama došla u Zagreb, da se ne moram sutradan ranom zorom dizati i putovati iz rodnog grada na kontrolu. Ter popih kavu s Dordorom2. Sutradan mi je poklonila svoje vrijeme i bivša blogerica Zgbaba. A na povratku kući, u gradu Suncokretice, cijela moja potočnička obitelj družila se neko vrijeme s dijelom suncokretsko-lavlje obitelji. Hvala, mila, na gostoprimstvu! Da je bilo više vremena... al i ovako je bilo ugodno i lijepo. (I korisno, hihihi - dok smo kafenisali, digla se magla s autoputa.)

Za Suncokreticu i mene bijaše to druga zajednička kava, al ovo troje prethodnih blogera popilo je već preko nekoliko kava sa mnom te im više ni ne pišem recke... Očit dokaz koliko je korisno i lijepo iskustvo bloganja i komentiranja, koliko nam je lijepo družiti se u blogosferi ali i upoznati se uživo i povremeno se susretati. Da je bilo prilike, još bih nekoliko vas uspjela vidjeti, ali planovi nažalost nisu ostvareni. Nije Zagreb preko svijeta, bit će prilike uskoro.


Post je objavljen 20.11.2008. u 19:10 sati.