Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/showbiz-samstonije

Marketing

Užas nad užasima - najgore tetovaže slavnih

Najgore tetovaže slavnihIako možda niste osoba za tetovaže, ipak morate priznate da je lijepo vidjeti neki zanimljiv ukras na tijelu, jer je svrha tetovaže upravo oslikavanje i ukrašavanje tijela. Međutim, mnogi umjesto od ukrašavanja tijela, zbog puke želje za tetovažom ili zbog tko zna kakve ludosti, naprave tjelesni cirkus, jer su odlučili imati neku glupost koju još nitko nije imao ili su žrtve pijanih subotnjih noći kad im je sve divno i krasno. Naravno, izabrali smo najgore tetovaže slavnih, jer se najslađe našaliti s njima. Prođimo zajedno kroz kratki pregled najgorih zvjezdanih tetovaža.Cher tetovažaPogledajte samo kraljicu Cher sa svojim krilima na stražnjici. OK, ima krila, ima krila na stražnjici i... Što je pjesnik htio reći? Cher za svoju "umjetničku" tetovažu tvrdi da je to zapravo vrt ruža, jer je ispisala imena svojih bivših ljubavnika koji su prekriveni simbolima kad je ljubav ugasnula. Jao, na kakve nas sve gluposti ljubav tjera...










Amy WinehouseAmy Winehouse ima više od nekoliko tetovaža, a mi jednostavno ne možemo razlučiti koja je gora od koje. Na desnoj ruci ima tetovažu bake, kad je bila mlada, na kojoj piše ime Cynthia, ispod te tetovaže ima sliku gole žene, na prsima ime njezinog muža Blakea, na lijevoj ruci ima napisane riječi: "Daddy's girl", ispod toga ima istetoviranu "Pin Up“, a to je tek djelić onoga što se može naći na njenom tijelu.

Dennis RodmanZa Dennisa Rodmana može se reći mnogo toga, osim da je umjeren, a to pokazuju i njegove prenakrcane tetovaže od kojih se više ne raspoznaje što je što. Ipak, mi znamo da Dennis ima istetoviranog Harleyja Davidsona, morskog psa, križ i još mnoge druge crtkarije. Vjerojatno je njegov burni život utjecao na ove brojne tetovaže koje su zasigurno jednom nešto značile u svakoj od njegovih gluposti.






mikeKako pojasniti tetovažu Mikea Tysona? Nikako, jer je nemoguće, jedino ako se zapitamo što je s Mikeovim psihičkim stanjem, ali u to nećemo ulaziti. Ipak, uvijek postoji mogućnost da je Mike Tyson samo neshvaćen...





meganEto, sada i neke kvaziglumice smatraju kako imaju za pravo istetovitariti na svoje tijelo lik Marylin Monroe. A možda netko želi biti Marylin Monroe!? Megan Fox na desnoj ruci ima istetovirani lik najpoznatije plavuše, a mi joj na to samo možemo reći kako je Marylin bila po mnogočemu jedinstvena, a ti si zasada samo plastično lijepa!


jonDa djetinjstvo ostavlja trajne posljedice uvjerio nas je Jon Bon Jovi koji na ruci ima istetovirani simbol Supermana. To je samo dokaz kako je nekad teško odrasti i sazrijeti, pogotovo starijim muškarcima.








Melanie GriffithZar romantika može biti ljepša nego kad istetovirate ime svoje drage osobe u obliku srca? Ne, to nije patetično i površno, bar tako ne misli glumica Melanie Griffith koja je, kako se čini, htjela svim ženama dati do znanja da Antonio Banderas samo njoj pripada. Pa neka joj i bude tako...




Joaquin PhoenixIako je teško reći nešto protiv Joaquina Phoenixa, imamo primjedbu - zašto krug i to takav - nikakav!?









Puff DaddyKad netko želi biti zločest i kad to želi objaviti cijelom svijetu (kao da to do tada nismo znali), pa neka mu bude. Puff Daddy je zaželio biti inovativan, pa je odlučio istetovirati na ruci Bad Boy.






Marylin MansonUuuh, ovo nije smiješno, već strašno, ali to je ipak samo Marylin Manson, jer on je pravi strašni dečko koji želi ostaviti takav dojam.

Kao zaključak nameće se tvrdnja da je svim gore navedinim zvjezdicama tetovaža zapravo odraz psihičkog stanja i da su tetovaže simboli propalih ljubavi. Blago njima!





NN

Post je objavljen 22.11.2008. u 12:00 sati.