Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/61

Marketing

Obavljeno

Zahladilo. Jutros je kod nas bilo –2°C, srećom – bez vjetra. U par dana uletjesmo u zimu. I eto nas u debelim jaknama, čizmama, rukavičicama i kapicama. Još nek snijeg padne i ugođaj će biti potpun...

Proletješe dani, doživjesmo svega i svačega. Najvažnije i najbitnije je da je operacija trećeg krajnika protekla u najboljem redu, da je kontrola u ponedjeljak pokazala da rana zacjeljuje kako treba. Još nekoliko dana mlađa će Potočnica osjećati blage poteškoće pri disanju, dok ne splasne oteklina oko rane i to je to. Par sati nakon operacije dijete je jelo njamii pilo party, kako bi nadoknadilo šest sati nejela prije zahvata. Malo ju je bolio vrat, obzirom da je glava morala biti jako zabačena kako bi Doc obavio svoj posao. I tak. Svi sretni i zadovoljni. Mrvica je ovaj tjedan na poštedi, imunitet joj je oslabljen pa je doma. Da je ne zarazi koje dijete u školi.

Šogor ipak nema mums. Al je ipak na bolovanju, pod terapijom. Nije nam bilo svejedno, baš se tako potrefilo da nam tek operirano dijete nije trebalo zarazu i bolest. No, moji dijagrami tijekova su dosta razgranati, obično imam i plan A i plan B, a i za plan C nije problem sklopiti ga. Vidjele su nas i bake i dida, na kratko smo muž i ja pomirisali miris rodnog nam grada.

Moja kontrola pokazala da je sve oke. Za pol godine eto me opet na istom mjestu, s novim i – uvjerena sam – jednako dobrim nalazima. Masnicu na ruci sam ipak dobila. Al tete pijavice u Klinici nisu bile namrgođene i otresite. Platila sam vađenje krfce za markere preko 50 kn. Što me potaklo da se odlučim za dopunsko zdravstveno osiguranje. Isplati mi se.

...Za kraj malo blog-statistike.
Datum i vrijeme prvog posta: 16.11.2005. (17:30)
Zadnji post napisan: danas
Ukupno postova: 677
Prosjek postova po tjednu: 4.3
Prosjek postova po mjesecu: 18.3
Najveći broj neaktivnih dana između postova: 8
Ukupno riječi u svim postovima: 55057
Broj postova sa slikom: 0 (0%) – moš mislit...

Post je objavljen 19.11.2008. u 18:02 sati.