Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/sillmarilla

Marketing

Dosadne frizerke

Danas sam bila u frizera i, iako obožavam kad mi masiraju glavu i prpaju po kosi, vratila sam se s teškom glavoboljom. Prvi put nakon frizeraja! I rekla sama sebi kako više tamo neću ić, naći ću neki drugi salon, bez obzira što je ovdje jeftino ili lijepo mi naprave friz ali...mrzim kad frizerka želi pošto poto započeti razgovor samnom. Pa onda niz onih glupih pitanja - je li vam topla voda, je li vam hladna voda, čupam li vas bla bla...dobro, pristojno od njih, ali sama ću reć ak mi nešto smeta! Ili kad počne komentirati nešto tipa kakvo je danas vrijeme, kako se jutros dogodila neka nesreća, što je bilo sinoć na TV-u....ma pusti me! Ježim se od cijele te atmosfere i tračara po frizerskim salonima, glupih pjesama s narodnog radija, vrućine, zvukova fena, smradova boja i hrpa žena koje govore u isti glas...i sad ja trebam čut ovu koja mi poviše glave priča neke nebuloze. Ma daj.
Dođe onda jedna bakica i ide zapalit cigar, a frizerka izvadi pepeljaru iz police i kaže - evo sakrite se tu, da ne bi došla inspekcija. Jesam li i ja mogla biti inspektor? Ili netko drugi tko je došao na frizuru? Ne, one misle da će se najaviti par dana prije da gospođe stignu počistiti sve čikove. Hahaha! Hvala Bogu ne pušim i užasavam se toga pa se nemam čega bojat. A neki dan sam šetala kraj jedne državne firme i vidim ispred vrata grupicu žena kako stoje u krugu i pušu ko Turčini. Baš ih je bilo nekako grubo i jadno vidjet. Ovo stvarno ponižava ljude. Ali barem ćemo mi nepušači moći malo normalno prodisati.

Da, zašto Sex i grad mora biti ovako kasno! I ionako kratak prekinut blokom reklama? Jes da sam svaku epizodu pogledala bar po deset puta ali....

Post je objavljen 18.11.2008. u 23:12 sati.