Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bedekovcanskemazoretkinje07

Marketing

We`re back...

Jelda?!Ko bi reko?
Sjetila se ja napisat postich...
Hehe

Ah znate...turbulentno vam je to sve u životu jedne srednjoškolke pa je malo teže nać vremena uz sve te silne treninge i tako.

Ma ovako ćemo,ja se ispričavam svim našim (malobrojnim) vjernim fanovima na svim ovim mjesecima bez i jednog posticha ili izmjene,dopune,preinake i kak to sve već ide..

Eto,opet sam se malo aktivirala(nadajmo se da će potrajat,ne mogu niš obečat) ponajprije kao bi vas prosvijetlila svim silnim(NOT) novostima u Bedexu i malo rasčistila račune(uh,ne paše mi nekako ovaj izraz tu) sa svima kojima smo nažalost nenamjerno ukazale na neke naše nedostatke koje bi se trebalo pomesti ispod tepiha(poetično,nema šta)..

Pa krenimo...
Iskreno,ne znam o kojem je zadnjem nastupu/natjecanju bilo riječ na ovom blogu,neću se ni truditi pogledati nego ću vam šta se toga tiće pričati o futuru iliti laičkim jezikom budućnosti(jao,pa šta mi je dns!?!?)

Više,manje ste informirani o sudjelovanju na Europskom natjecanju u Poljskoj..zadovoljne smo pomakom(na bolje,naravno)..zaslužile smo...
Detaljniji izvještaj o putovanju u Poljsku pogledajte(ako vas baš zanima,rekla bih ne) na stranici Bedekovčine(u linkovima).
Slika nažalost nemam zato što su mi u kantini ukrali fotich pun pregenijanih sjikica..sveopći dan žalosti...šmjc:((((

Zabave nam na natjecanjima i putovanjima ne nedostaje..znaju moje Bedekovčanke o čem pričam:)))

U redu..hmm...
Eh da..

Što se tiče nove školske godine..
Podijelile smo se u seniorke i juniorke i presretne smo zbog toga.Cure sjajno rade u ovim sastavima,funkcioniramo koliko toliko,prepreka ima ali nisu nemoguće za svladati.
Kadetkinje su nam u malo manjem broju,ali trude se ko i njihove trenerice(Teich i Lely) i uvjerene smo da će do natjecanja sve biti super.
Upisali smo i dječju skupinu,naše male tzv. limačice koje su preeeslatke.
Lica su se malo izmjenila,vječne kadetkinje napokon su u juniorima,seniorke su dobile nove članice iz susjednog nam mjesta i (bivšeg)tima.Nekoliko se cura ispisalo iz ovih ili onih razloga.
No,brojčano smo,rekla bih, još uvijek jake..ima nas oko 40ak.


Uf,raspisala se ja,neće ništa ostat za slijedeći post.
Heh
Pa eto,za sad pozdrav..
Vraćam se(nadajmo se) za nekoliko dana:)

By Lely

Post je objavljen 18.11.2008. u 22:00 sati.