Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kecholand

Marketing

MEĐUNARODNI NATJEČAJ OVIM JE I SLUŽBENO OTVOREN






Kako mi je nedavno bio rođendan a, nisam na ranču pa moram trošiti poklone. Meni se poklanjaju, knjige, platna i lova, ali donatorska lova za ugraviranje imena donatora lampi na novo-starom zidiću do kuće, naravno rančerske.
E kako nisam na ranču pa graviranje pet imena mora pričekati još nekoliko dana. Knjigu Davida Icke "priče iz vremenske zone" upravo čitam po noći, jednu drugu po danu za doručkom, a kako imam još " farbe od malanja ," moram iskoristiti i drugi poklon slikarsko platno.

Pa sam evo počeo to što sam stavio ranije u konturama na blog.

Natječaj

Sada molim Vaše PONUDE NA NATJEČAJ za izbor boje u poljima koja su ostala bijela, iako ni ove ostale nisu gotov izbor to je tek obojani kit za dobivanje reljefa, moj bi izbor bio tamno staro zlato , a majka i djete tamno crvena ?, no molim Vaše ponude komisija bude raspravila i donjela pravednu odluku..kao o obično zar ne!

Natječaj je otvoren i po zakonu mora biti barem 5 (slovima pet) ponuda da bi bio pravovaljan . i bez ponuda mita molim!!! šunki, jaja, itd samo lova dolazi u obzir
.





Unaprijed sam Vam rekao da jajca i špek mi nemojte nuditi.




a, ovo dolje su usmjerenja i upute, dobro pogledajte, i odlučite! koja boja?




naravno boja n....!

gas krenite ili moram pustiti suzu ko i KALEMBER dolje.




A danas mi sječajući se poginulih i nestalih i mojih prijatelja u VUKOVARU, stvarno plače, no zapalivši jućer svijeću u prozoru , danas bježim od stvarnosti ovom zekom nadam se da mi ne zamjerate!!.

Post je objavljen 18.11.2008. u 14:49 sati.