Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkdubravamladi

Marketing

Počinje sezona turnira i dvoranskih prvenstava

U subotu počinje 9. Dvoransko prvenstvo ZNS-a za limače i zagiće i traje do 29.12. ove godine. Kao što smo već najavljivali, Dubrava će imati svoje predstavnike u sve tri kategorije: 98., 99. i 00. godište. U svakom godištu sudjeluju 32 ekipe koje su raspoređene u 8 skupina. U prvom krugu svaka ekipa odigrat će po 3 utakmice u skupini. U drugom krugu formiraju se dvije zasebne lige u četiri skupine: "A" od prve dvije momčadi iz svake grupe i "B" od treće- i četvrtoplasiranih momčadi. U treći krug natjecanja ulazi 8 momčadi iz lige "A" (ponovo prve dvije najbolje iz svake skupine) te počinje razigravanje do finala. Čast igranja prve utakmice prvenstva dobile su ekipe starijih limača Dubrave i Radnika. Čitavoj ekspediciji iz Dubrave želimo puno sportske sreće i uspjeha u ovom natjecanju.
I naše najmlađe nade ovog će vikenda zaigrati na svojem prvom turniru tj. 5. Malonogometnoj lizi Mara 2008. Šator nogometne akademije Marić ugostit će od 15.11. do 27.12. ukupno 14 momčadi 2001. godišta. Svaka ekipa odigrat će 13 utakmica, a tri najbolje biti će nagrađene peharima i medaljama. Istoimena liga održava se od siječnja do ožujka i za tri starije generacije. Početkom 2008. godine posljednji dan lige bio je potpuno u znaku Dubrave, koja je osvojila zlatne medalje u sve tri natjecateljske kategorije. Stoga i našim malim zagićima želimo puno sreće i lijepih trenutaka.
Rasporede utakmica i rezultate pratite pod rubrikom "Natjecanja". Ukoliko dođe do bilo kakvih promjena, biti ćete obaviješteni od strane trenera i/ili predstavnika roditelja.
OBAVIJEST: Službeno slikanje (za kalendar) ekipa NK Dubrave 97, 98, 99, 00 i 01 godište organizira se na Klaki u subotu 22.11. u 11,00 sati.

Post je objavljen 18.11.2008. u 09:45 sati.