Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/theangelgame

Marketing

Prc - prc nježno, polako

iliti Gdje je nestala sloboda mišljenja/pisanja...

Koliko od vas zna čime se bavim? A koliko vas zna koliko u tome uživam? Koliko vas smatra da nisam od onih koji nemaju savjest i kojima je u interesu jedino potkopavati radnu atmosferu? Srećom po mene pa ovo nije Trenutak istine. ;)

Slučaj prvi. U zadnjih dvije godine, posebno ove posljednje, dobila sam više pozitivnih kritika na rad nego što sam mislila da će ih ikada biti. Bilo da je riječ samo o gledateljima, bilo da je riječ o sadašnjim ili bivši sportašima. Sad me svi pitaju jesam li toliko tašta da me jedna negativna bacila na koljena. Ne, kritike su sastavni dio posla i da, nisu sve zlonamjerne, no kad dođu od osobe koju ste u apsolutno svai put spomenuli kao divnu, krasnu, znalca, vizionara (...) i kad taj isti ne zna ili ne želi čuti razloge zbog kojih je nešto napisano ili nije (na kraju, zašto mu se i opravdavati, niti vi njemu ne određujete kako će obavljati svoj posao)...ma `delete´ sve ovo, duga i komplicirana priča. Sam napomena da ta osoba nije kolega, s njima nikad niti najmanjeg problema. Wow, vidi pozitive na kraju cijele priče! ;)

Slučaj drugi. Imate tekst od osam pasusa plus uvod. Na pozitivu otpadne 80-85% teksta, tek dvije riječi (o čemu su se složili i ostali prisutni) razlog su zbog čega vam stiže mail u kojem se prozvani (iako to nije, on je sam tako zaključio) digao na zadnje noge. `Delete´ i ovo jer vam i ovaj slučaj nije baš najjasniji.

Poanta: Dobar = glup!

Poruka upletenima: Mogu ja biti i gnjida. Samo što ne želim!

Ili je moj tata cijelo vrijeme u pravu - sportsko novinarstvo nije za žene...



Post je objavljen 17.11.2008. u 15:30 sati.