Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/frankinsvijet

Marketing

AUKCIJA SLIKA ZA HUMANITARNU UDRUGU "MALA ANJA"

02.12.2008. u POU Velika Gorica održati će se aukcija slika. Prihodi od aukcije biti će uplaćeni na račun humanitarne udruge "Mala Anja" i biti će od velike pomoći djeci u udruzi u kojoj je i naša Franka. Trenutno smo zauzeti oko organizacije aukcije, kontaktirali smo nekoliko umjetnika koji su donirali svoje radove i time pomogli djeci u udruzi. Moram napomenuti da su se članovi planinarskog društva iz Vel. Gorice potrudili oko organizacije i oko kontakta sa umjetnicima. Ovim putem im se zahvaljujemo.
Početak aukcije je u 18:00 sati pozivamo sve koji mogu doći na aukciju da nam se pridruže i pomognu djeci iz udruge, uz kolače, sokove i goste iznenađenja.
Umjetnine možete pogledati od 18.11.2008. na stranicama udruge, a ukoliko želite možete se i predbilježiti za kupnju istih. www.humanitarnaudruga-malaanja. Uživajte u pjesmi vokalnog sastava "JANE" iz Velike Gorice.


VOKALNI SASTAV "JANE" U BARCELONI


Približava se dan skidanja gipsa, ne možemo dočekati četvrtak i odlazak u Lovran. Franka je sretna, napokon će moći izaći iz kreveta a mama i tata su joj obećali svaki dan šetnju u kolicima na sviježem zraku. Dane je provodila uglavnom gledajući televiziju i listajući časopise i knjižice koje bi mi morali listati na strane koje želi vidjeti, a programe na tv-u je šaltala sama tako da bi mi svi gledali ono što ona želi sretan. Četiri puna tjedna netko je uvijek morao biti uz njezin krevet jel ni na trenutak nije htjela ostati sama u boravku, mama ne bi mogla ni ručak skuhati ako netko nije bio uz Frankicu. Najsretnija je kada ju mama stavi na trosjed (dok presvuče njezinu krevetninu) i tada se veseeli jer je ipak negdje otišla iz svog kreveta. Kada bi došli gosti a posebno njeni prijatelji i rođaci Ivanček (bratić),Barbara, Eva, Azra, morali bi malo i prileći pokraj nje a kada nema njih onda braco Karlo. Teta Patricija nam redovno dolazi a Frankica je sretna što barem ruke razgibava a ima si i sa nekim popričati. Kada skine gips kreće ponovno na vježbe kod tete Goge u "Maku", svaki dan da se što prije vrati u stanje prije operacije. Znamo da će biti jako bolno i da će teško podnositi gibanje noge jer ipak je to prvo pomicanje nakon operacije. Razmišljamo o Krapinskim toplicama i to bi bilo najbolje riješenje za nju ali za mamu nema mjesta a mi ju ne želimo ostaviti samu pa ćemo to nadoknaditi vježbama u Maki i kod kuće.
Pozdrav od obitelji Sučić.wave

Uživajte i uz hitove koji se Frankici sviđaju a puštamo ih na blogu. Franka često sa sekom Katarinom gleda muzičke programe na tv-u tako da zna koji izvođač izvodi pojedinu pjesmu, (Alicia Keys,Madonna,Linkin Park,Metallica,Rhianna, Gabriella Cilmi,Katy Perry, kao i domaće, Hladno pivo.)

Post je objavljen 16.11.2008. u 20:19 sati.