Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/guineapig

Marketing

Čuuuu čuuuu!

Ovaj vikend sam doma kod Tupave. Vozili smo se vlakom. Ja imam svoju posebnu putnu torbu u koju onda Tupava stavi topli jatučić, sijeno i moju kućicu. Tupava se bojala da će mi putovanja teško sjesti, ali sam se ja naviknuo. Sada volim viriti iz torbe dok putujemo. Ljudi često vide kako tupava gura ruku u torbu, pa je ispituju "Što je to? Što je to?". I onda im ona pokaže, a oni uvijek kažu "Aaaaaaa" ili "Vauuuuuu" ili "Kako je kjuuuuut!". Sva sreća pa nisam čovječja beba da me štipaju za obraze.
Ja inače u svojoj vili imam kut u koji piškim i kakim. I tako mi se jučer dok sam se vozio na vlaku pripiškilo. Ja izađem iz kućice, tražim wc, a njega nema. Jadan ja, što sad? I vratim se u kućicu. Što da kažem... Pobjeglo mi rolleyes A inače sam baš pristojan.
Tupava mi je danas u Sloveniji nabavila uzicu. Crna je i na njoj piše "Guinea piggy". Pih, kao da se i bez tog nebi znalo da nisam konj ili nešto slično eek Uglavnom, stavi ona meni tako uzicu, a ja guram noge kroz ono što ide oko vrata. I ona mi kaže da sam tupav. Mislim svašta, a samo sam joj htio pomoći.
Jesam li vam spomenuo svoju curu Johnny? Uskoro imam fotošuting s njom. Mene je strah jer šuting na engleskom znači da se nešto puca. A ja ne volim pucnjavu. Dok nešto puca (na primjer sestra od Tupave rukama dok je ubiju u onoj igri di se puca) onda ja zarežim. E da, Johnny i ja smo u vezi! OK, barem na Facebooku yes
Da nebi bilo samo blablabla i oink oink oink, evo i slika moje ljepotice cerekPost je objavljen 15.11.2008. u 20:13 sati.