Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/durilo

Marketing

S čime sam to zaslužila?

Ne mogu više…raspadam se u sitne komadiće…imam osjećaj da su u meni ostale samo krhotine nečega što se nekad zvalo srce.
Mislila sam da će sve proći, nestati poput ružnog sna…imala sam osjećaj da je sve iza mene, da je otišlo u nepovrat…no vratilo se snažnije no ikad.
Zašto? Zašto me opet toliko boli? Vidi li se tome kraj? S čim sam to zaslužila? Zašto ne mogu naći odgovor na baš nijedno pitanje?
Ne…ja jednostavno ne mogu protiv sebe…borim se protiv nekoga tko nije sposoban dati malo…tek dio sebe…nekoga tko ne zna kalkulirati…i uzeti više nego što da.
Znam da ljudi u mojoj blizini misle kako imam sve…zavide mi na tome…i teško bi povjerovali u to da ja…u biti…ništa nemam.
Neprestano mislim o tome, kako sam možda, nekada nekoga…nehotice…povrijedila, pa mi se sada to vraća. Iako se ne mogu sjetiti da sam nekada nekome napravila nešto loše, ne vidim drugi razlog zbog kojeg živim, ako se to može nazvati životom, u ovolikoj boli.
Željela sam samo malo sreće, a dobila sam ništa drugo, do boli…možda sam sve ovo zaslužila…vjerojatno jesam…ali htjela bih znati…samo neka mi netko kaže...
s čim?

Image Hosted by ImageShack.us


Post je objavljen 15.11.2008. u 18:18 sati.