Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/xxguesswhoiamxx

Marketing

eyyyyyyyyyyy.pišem novi postek.Čekajte da se sjetim kaj da napišem he hezubo
jućer sam bila cijeli dan na internetu i nisam pisala zad.kaj ćete nie mi se dalo.bang.gledala sam tv.sve žive serije i nako toga film na novoj Superbebe genijalci 2.film je fakat superthumbup a gledala sam i prvi dio.oba dva su odlična.danas sam proćitala cijelu lektiru a hvala Bogu šta je ne trebano pisat.moramo samo proćitat i to je toparty.Knjiga je zanimljiva.ali govori o ratu.znam da vam se ćini dosadna ali je stvarno super.zove se Mali ratni dnevnik.
Danas trbam ić na plivanje ali sam se izvuklayeshe he.tata mi radi do devet a meni se neda ić tako da mi je mama rekla da nemoram.trebali samo ućit neki okret šta li je već.mislim da se jedna frendica na mene ljutiii.kad proćita post mislim da će saznat.ali nema vezeecerek.
ako vam nešto ne valja u vezi mojeg bloga slobodno to napišite u komentarima.Napišite i šta da još stavim na blog...šta mi nedostaje.oprostite ako ne stignem komat svima jer nemam vremena.idem ja malo ućit na tehnićki.joj još zadaćacry. a nema veze to ja brzo napišem. ne zaboravite punooooooooo komat.dođem poslije na msn.pusa

Post je objavljen 15.11.2008. u 14:38 sati.