Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mysterymjackson

Marketing

Michael Jackson prodao Neverland

Image and video hosting by TinyPic

Zbog duga teškog gotovo 2 milijarde kuna Michael Jackson prodao je svoj zabavni park Neverland. Njegov - kako ga je nazivao - 'raj za djecu' u vrijednosti duga otkupila je kompanija kojoj je pjevač jedan od suvlasnika.

Prvi susjedi Neverlanda presretni su zbog prodaje jer, kako kažu, više neće morati trpjeti horde Jacksonovih obožavatelja. Inače, moglo se naslutiti da je prodaja samo pitanje vremena, jer je imanje nedavno snimljeno iz zraka i tad je bilo uočeno kako je potpuno zapušteno.
Izvor: Dnevnik.hr

Image and video hosting by TinyPic

Eto, tko bi rekao da će i taj raj doživjeti svoje rasulo i da će biti prodan za 2 MILIJARDE kuna! Na fotki iznad koja je snimljena prije nekoliko mjeseci može se vidjeti da je ranch poprilično zapušten i da više nema starog sjaja, zoo vrta ni mnogobrojnih luna par sprava. To možda ni nečudi jer MJ na ranchu ne živi već proteklih 5 godina. Ali , skoro da ispadne da je ranč prodao sam sebi jer firma koja ga je odkupila je u suvlašnistvu Michaela. Na neki način, ranč je opet njegov. Evo na videu ispod možete vidjeti kakav je to nekad bio ranč.....san svakog djeteta, svakog čovijeka. I ja bi volio imati tako nešto.



Neverland fan mode




Michael Jackson's Neverland ranch



Post je objavljen 14.11.2008. u 14:49 sati.