Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pravila-zivota

Marketing

Sreća je smisao i svrha života, jedini cilj čovjekova postojanja

Čitajući razne blogove uvidjeh da je dosta blogera nesretno i teme su im nekako sjetne i otužne, pa rekoh sam sebi da možda ja sa svojim tekstom potaknem iste te na drujčije razmišljanje. Sreću ćemo naći s prijateljima ako je ondje očekujemo. Nudi nam je i naš posao, samo ako je potražimo. Sreća nas posrećuje i u samoći i u našim brojnim aktivnostima. Gdje smo mi tu je i sreća, osim ako smo je odlučili odbaciti. Naša su stajališta jaka i uvijek će prevladati, s god bili.
Sreća je zarazna. Brzo se širi kad se slobodno daje. Kad nas sustigne, brzo zaboravljamo na muke svakodnevice. U ovom životu moramo naučiti mnoge lekcije. Moramo dati svoj doprinos, doprinos koji će drugima olakšati muke i donijeti mu sreću. Slično tome, tuđe lekcije mogu nama donijeti sreću.
Svaku borbu olakšava smijeh. Nikad u borbi nismo sami, osim ako tako izaberemo. Svaki će nam dan biti radostan i životopisan budemo li ga proživjeli sa smijehom. Zato ljudi podarimo osmijeh sebi i drugima, te učinimo sretnim sebe i druge.


Post je objavljen 13.11.2008. u 09:12 sati.