Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zuzayok

Marketing

Aktualni sat - školski sat

Image and video hosting by TinyPic




Tuga me neka uvatila za sudbinu Sanadera i ostalih kojima se nece povecat ionako velika placa. Tuke za Bozic ce ionako jist na trosak drzave, prema tome nece bit gladan, ali bice ih koji tuku mogu samo sanjat.
Jedina lipa vijest danas mi je otvorenje Interlibera. Sve se "ubija" u drzavici bananici pa nek bar knjiga zivi.
Sa 16 mista pali smo na 46 misto. Ne, nije nogomet svagdasnji, vec u ravnopravnosti spolova. Mozda da mi zene slozno emigriramo put sjevera Europe, tamo bi nas cijenili i postovali, tamo bi bili ljudi, a ne neka spodoba u zapecku sa krpon u ruci.
Gledam nikidan , jedan nas gradski vijecnik, postovani poduzenik, clan vladajuce stranke, vozi naravno Audi. Taj Audi cesto je parkiran ispid jednog kafica kud ja prodjem svaki dan prema svojoj samoposluzi. Cesto u tom autu sidi zena na misto suvozaca, a pocesto i dite na zadnjem sjedistu. Cekaju.
Cekaju da on popije svoju kavu i koju zesticu, sta se i vidi po boji lica, crven, reka bi covik da pripada oporbi. Nista cudno da neko ceka u autu,jel?
Nije pod uvjetom da osoba koja ispija svoju kavu na miru ne smatra da zeni nije misto u kaficu s njim. ZNA SE di je njeno misto!!
Danas san bila i na sjednici gradskog vijeca. To mi je dalo inspiraciju za naslov posta. Za vrime aktualnog sata na sva postavljena pitanja vrlo ozbiljna zbog radi buducnosti naseg malog grada,a to je Brodotrogir, g.gradonacelnik nije da ni jedan suvisli odgovor,a uspava me tonom glasa pa mi je i koncentracija pala. Za to vrime u "zadnjoj klupi" sidi dogradonacelnik. Zna se kakvi ucenici uvik bize u zadnje klupe, svi smo imale takve u svojim skolskim danima.
To su oni sta dobacuju, misle da su duhoviti i ometaju rad ucenika koji zele nesto naucit.
Zato ako me pitate sta se dogadjalo na aktualnom satu ili onim pod razno, nisan bas sigurna da bi vam znala ponovit. Ometalo me kikotanje iz zadnje klupe, pogotovo kad bi mu se tu i tamo prikljucija jos jedan vijecnik pa su zajedno komentirali govornike,cerili se, pricali na mobitel i slasli sms-ove.
Usput dobacivali da ih svi lipo cujemo kako se oni dobro zabavljaju.
Pa im porucujem ovim putem da nama niti malo nije zabavno kad pogledamo u buducnost i nek se uvate posla ili idu cha.
Vijece ima 19 clanova, od toga su dvi zene. Cak dvi !!!
Necu nista vise rec na tu temu.
Sutra je dodjela nagrade grada uvazenim osobama . Jedna od njih je i Jure Radic.
Unaprid mu daju nagradu jer ce napravit most Trogir - Ciovo ,koji ce naravno bit odlican ka i svi njegovi mostovi???
Mislite da necu i sutra poc na vijece? Naravno da ocu, pa to triba vidit ljudi moji,a i cut.
Kazu i da je stupio na snagu zakon o zabrani pusenja na javnim mjestima.
Ja odgovorno tvrdim da u nasoj opcinskoj zgradi nije, a imam i dokaz.



Image and video hosting by TinyPic


Ili kako je Dezulovic dobro napisa u svojoj kolumni :

Ako su mu do jučer i mogli kazati da je Hrvatska sličnija Srbiji nego Sloveniji, ako su mu još do petka mogli kazati da je Zagreb nalik na Beograd devedesetih, Sanader ima odgovor: Hrvatska, gospodo, nije gangsterski Balkan – u Hrvatskoj je zabranjeno pušenje.


Trogir Portal





Post je objavljen 12.11.2008. u 20:18 sati.