Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madamvalentina

Marketing

64 Sexi novine




Dani u bolnici su prolazili brzo i već uobičajenim tijekom. Moj nemirni duh se povremeno budi, pa sam jedva čekala da nešto novo iskrsne kako bi mi malo promijenilo svakodnevnu monotoniju.
Čitajući stručne časopise vidjela sam da se u Engleskoj primjenjuje nova metoda liječenja i da pozivaju sve zainteresirane na dodatno usavršavanje na njihovim aparaturama i vrše specijalizaciju za liječnike.

Kako to nije bilo više u mojoj struci smislila sam nešto da mi guza vidi puta, kako se to danas kaže.
Pozvala sam nekoliko mladih liječnika i laboranata i predložila im novu metodu koju bi išli u Englesku usavršiti. Mladi stručnjaci željni znanja i novih izazova, a ja željna nove avanture, lako nas je bilo složiti u tim.

Morala sam smisliti nešto da se Pier zabavi, dok sam ja na putu, crv moje ljubomore je uvijek bio tu negdje, a nisam željela da Pieru bude dosadno, niti sam ga željela zaključati u njegovu zaštitnu cjevčicu.

Smišljala sam što bi mogla napraviti i dok sam kupovala novine, vidjela sam jedan sexi časopis kojim se smijesio na kiosku. Kako su me tamo prodavači poznavali i točno su znali tko sam, nisam smjela riskirati i tamo kupiti sexi novine, zato sam se odvezla malo dalje do jednog nepoznatog kioska, stavila tamne naočale za sunce i kod mladog prodavača kupila nekoliko tad još uvijek polu zabranjenih novina.

Kad sam došla doma, zaključala sam se u moju radnu sobu i pregledavala to meni tada nepoznato zabranjeno voće.
Odavno se nisam sama zadovoljila ali nekoliko slika i scena iz sexi novina me je jako uzbudilo i nisam mogla izdržati, nego sam svukla gaćice i uvukla ruku u moje međunožje.

Lagano čitajući ugodno sročeno štivo polako sam dodirivala moje usmine, pa sam ih sve više širila i gladila dok se nisu smočile toliko da sam morala uzeti rezervni ručnik koji je inače služio za obrisati ruke, i stavila sam ga ispod sebe na fotelju, kako nebi smočila sve.

Posebno su me uzbudile pisane i slikovne scene dvije mlade žene koje su se susrele poslije dužeg vremena i osvježile svoja studentska sjećanja od kad su zajedno stanovale u internatu.

Dok sam čitala o njihovim dodirima, iste takve dodire sam ponavljala sa svojom rukom na sebi i kad sam došla na pola texta nisam mogla vise zadržati uzbuđenje, strast, vlažnost, i dodire , te sam sa nekoliko stiska ruke po mojim usminama okončala to nadraživanje moje vulve sa snažnim orgazmom.

Zatvorila sam oči i još dosta dugo vrtjela po glavi scene iz priče, a moja ruka je sve sporije gladila moj klitoris koji je još jednom zatitrao i poslao mi još jedan malo slabiji orgazam u moju utrobu i moju glavu.

Jaki orgazmi me dovode do nekakvog stanja pijanstva uma i tijela koje traje po nekoliko minuta, a dok sam se trijeznila od tog doživljaja, palo mi je na um da bi bila dobra metoda zabaviti Piera sa samozadovoljavanjem dok sam ja na putu.

Smislila sam da ću mu ostaviti ove časopise na dan kad budem odlazila, još samo da smislim kako da sve to skupa izvedem, ipak mi je nedostajalo još nešto, ali što da bi sve skupa bilo interesantnije?

Listajući časopise sam vidjela nesto...

Post je objavljen 12.11.2008. u 00:12 sati.