Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/svid

Marketing

RIJEKA ZOVE

U okviru projekta "Rijeka zove" u organizaciji našeg, Svid radija, do sada su održana četiri koncerta. Teško je izdvojiti samo jedan i o njemu pisati u superlativima, jer svaki je za sebe bio svojevrsna poslastica.

Što reći o Fitu? Odazvali su se našem pozivu, okupili se nakon 17 godina, 05. listopada popeli su se na stage i zapalili Rijeku jednakim žarom kao 80-ih. To će potvrditi i live snimke s tog koncerta koje će se naći na novom albumu.

17.10. Morso promovira svoj album "Izlog". Malo koji se mladi sastav može pohvaliti da im na promociji prepuna dvorana jednoglasno daje podršku poznavanjem tekstova.

24.10. Elvis Staniić Group po prvi puta nastupa u Palachu, a pritom snimaju CD/DVD live album. Ponosni smo na Elvisovu izjavu da još nikada nije osjetio takvu snažnu energiju i odnos publike prema njegovoj glazbi.

Proteklog vikenda, točnije 7.11. Stereo se tresao od decibela dobre glazbe i to od dva riječka benda. Još jedan povratnički i to odličan koncert ponudili su nam dečki iz "Ogledala". I iz najmlađih grla orilo se : "Ogledala su oko mene", dok je finiš odradio "Grad" i digao atmosferu do usijanja. Spontano, neočekivano, puno dobre vibre bilo je zajedničko pojavljivanje "Ogledala" i "Grada" na pozornici dok su frontmani Leo i Dean podijelili mikrofon uz veliki hit "Grada" "Ima li nešto".

28.11. uslijedit će još jedan koncert. "Grč" je također jedan od onih bendova koji su godinama izbivanja sa scene dali naslutiti da je svemu došao kraj. No kada Svid zove, kada Rijeka zove, odazovu se i najtvrđi:-).

C.Ž.

FOTKE:

Upload slika i fotografija

Upload slika i fotografija

Upload slika i fotografija

Upload slika i fotografija




Post je objavljen 11.11.2008. u 19:16 sati.