Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zdravlje-i-ljepota-samstonije

Marketing

Streetstyle: The Cherry Blossom Girl živi san svake djevojčice

The Cherry Blossom GirlU moru modnih blogova, posebice onih posvećenih “streetsyle” modi, može se primijetiti kako mnoge blogerice nalikuju jedna drugoj kao jaje jajetu. Međutim, često se pronađe pravo malo iznenađenje koje nas u potpunosti oduševi, a takva je upravo The Cherry Blossom Girl. Riječ je o mladoj Parižanki Alix, a, sudeći prema fotografijama na njenom blogu, ona živi san svake djevojčice – živi u prekrasnoj starinskoj kući u Parizu, svakodnevno se odijeva u prekrasne haljinice i cipelice, prekrasno crta i dizajnira odjeću. Međutim, slike govore više od tisuću riječi, a vi pogledajte čime nas je ova Parižanka osvojila.
The Cherry Blossom Girl
Alix je nedavno završila modnu školu, dizajnerica je i ima svoju liniju odjeće. Međutim, ono što ju izdvaja od ostalih, svakako je “vintage” izgled – od odjeće, modnih dodataka, ambijenta, kuće, namještaja, tapeta, cipela – sve je izuzetno usklađeno, a sve nalikuje odjeći kakvu su nosile djevojčice prije nekoliko desetljeća. Mašnice, cvijetni uzorci, pastelne boje, ženstveni krojevi te uspješno kombiniranje vlastite kolekcije s dizajnerskim komadima, primjerice, Miu Miu, te s “običnom” odjećom, koja se može pronaći u svakom H&M-u, glavni su aduti Cherry Blossom Girl, a moramo priznati da je nas apsolutno osvojila, barem autoricu ovoga teksta.

The Cherry Blossom Girl
The Cherry Blossom Girl
Blog je pokrenula u veljači 2007. godine, kada je pripremala jednu od svojih kolekcija, a, kako kaže, Internet joj se činio kao savršeno mjesto na kojemu može uzeti pauzu i razbistriti glavu. Počela je stvarati nebične male postove s fotografijama i crtežima, a, uz bloganje, strast joj je postala i fotografija. Blog je bilingualan, tekstovi su na francuskom i engleskom jeziku, a bilježi i dobru posjećenost. Na njemu se mogu vidjeti Alixine kolekcije, može se zaviriti u njen ormar, sobu, ulice Pariza, a i novinski članci te televizijski prilozi koji su izvještavali o njoj i njenoj modi. Iako je još mlada, vjerujemo da će se za Alix još čuti, a autorici teksta nikako ne bi smetalo da posjeduje koju njenu krpicu u vlastitom ormaru...

The Cherry Blossom Girl

The Cherry Blossom Girl

Post je objavljen 12.11.2008. u 09:30 sati.