Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/justthepine

Marketing

Biseri dana

1)
Budim se. Osjećam hladni zrak. Dotaknem si nos, a on leden. eek Santa leda! Ništa mi nije jasno. Spavao sam ko beba i zbilja sam se odmorio, ali i smrznuo ko ona stvar. Otkud hladnoća?!? Neda mi se ustati. Odgađam ustajanje za 20 minuta (nakon tog zbilja moram ustati). Čeka me hrpa posla. Svejedno sam se teškog srca odvojio od kreveta. Čudim se odakle tako hladno. Tada se javio kokot (pijetao). Nekako mi je bio preglasan. Sve ove dane ga jedva čujem. Već sam ga počeo proklinjati jer se opet pojavio pod prozorom, a onda sam vidio da mi je prozor otvoren (na kiper). eek Nisam vjerovao svojim očima. VANI JE PROKLETIH 6 celzijusa!!!! U mraku na večer nisam skužio da je netko ostavio otvoren prozor. Tko god da je sada mi je bilo sasvim svejedno.

2)
Danas sam išao na tehnički pregled s autom. Naravno, registracija i autoosiguranje je trebalo produžiti. Imao sam namjeru osnovno osiguranje razvuć na 9 čekova, a s desetim platiti prvu ratu kasko osiguranja. Ključne riječi su "imao sam namjeru". Naime, kad sam otišao u servis (koji je u Zg) na pripremu za tehnički, ostavio sam čekove doma u ladici. headbang

3)
Gledajući doma kaj sam sve platio na tehničkom pregledu dvije stavke su mi upale u oči. Prva je „Poslovi koji predhode registraciji i produljenju valjanosti PD“. Hm... Kolko sam ja vidio, gospođa je uzela prometnu i stavila je u printer. Ništa prije toga nije napravila. I to treba platiti 42,69kn? nono Druga je „Naplata propisanih usluga – 2 usluge“. Koje usluge??? Koje usrane usluge??? To je 33,67kn. Ili sam glup ili nas fino deru (ili oboje). 76,36kn puta broj vlasnika automobila i inih prometala... Nije loša lova... Nije... I ja bi tako zaradio štogod. Dok nije točno navedeno kaj se plaća, po meni to spada u kategoriju „slivne vode“ ili „porez na budale“. Kako je kome draže.

4)
Gužva je u dućanu. Lik je treći po redu. Nakon pet minuta počinje cupkati. Gleda kroz izlog. Fino si je raspekmezio lice po njemu. Ostavio mi je lijep otisak masnog naperlitanog lica. Na žalost ne vidi auto. Mora na drugi izlog. I po njemu se fino raskrečio sav i zamastio staklo. Maltene ga nije počeo lizat kolko je bio izbezumljen. nut Vratio se u red. Nakon dvije minute on opet cupka. Još jedan pogled na izlog i gas van! Ili mu se naglo prisralo ili mu se pauk zaljepio za auto. rofl Ako je ovo drugo u pitanju, jednostavnije je stati na parking i platiti 4kn za sat vremena. Pauk je 900kn. Možda nešto ne valja sa mojom računicom (ionako nisam nikad bio na „ti“ sa matematikom), ali ja bi ipak tako napravio. yes Jel stigao na vrijeme zaista ne znam. Nije se pohvalio.

5)
Upada žena u dućan sva uspuhana: «Dajte mi telefon!» Gledam je i mislim si jel hoće telefon da nazove nekog jer joj se nešto desilo ili kaj. Pitam ja kakav telefon, a ona će meni: «Za razgovor!» blabla Dobro (nećete s njim noge prat, to mi je jasno), ali KOJI? Mobilni, za fiksnu telefoniju, igračku??? KOJI TELEFON?? «Najjeftiniji» veli ona. bang Imao sam najbolju namjeru izbacit je van. Na kraju sam joj prodao bežični DECT telefon.

Još jedan dan pun «dječjih radosti» je iza mene. Tko kaže da nije zabavno raditi sa ljudima? A ja... Ja si već tolko idem na na jetra sa svojom zaboravljivosti da me sve sram više promolit nos van. Zadnji put kada sam išao po antisklerin, stao sam pred apoteku i zaboravio po što sam došao. Počet ću si pisati na vrata kaj moram uzet sa sobom. I dakako, u P.S. staviti da se moram vratiti doma s vremenom. smijeh


Post je objavljen 10.11.2008. u 22:01 sati.