Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/lepabrenafans

Marketing

Nova Brena žari i pali

Nakon što su njene nove pjesme, baš kao i one stare, zabilježile ogroman uspjeh u domaćim folk disqutekama, Lepa Brena nas ne prestaje iznenađivati.
Nedavno je u suradnji sa produkcijskom kućom Visual Infinity snimila spot za baladu " Pazi kome zavidiš " koju možete pogledati na našem blogu:Lepa Brena - Pazi kome zavidiš

Snima se "Hajde da se volimo IV"

Kako izvještavaju srpske dnevne novine Press, Lepa Brena, uz dogovor sa Sašom Popovićem, odlučila je snimiti četvrti nastavak komedije popularne osamdesetih godina "Hajde da se volimo". Produkciju filma će, naravno, raditi Grand, a i uloge će najvjerovatnije biti podijeljene među najvećim zvijezdama Granda. Brena ovog puta nažalost neće glumiti sama sebe, a kome je pripala ta čast još je nepoznato.
Dok nestrpljivo čekamo četvrti dio filma, exkluzivno za naše čitaoce donosimo link za prva tri filma " Hajde da se volimo" (samo klikni na ime filma kojeg želiš pogledati):

Hajde da se volimo I
Hajde da se volimo II
Hajde da se volimo IIIZapočela turneja "Uđi slobodno"
Turneja Uđi slobodno osmišljena je kao povratnička turneja Lepe Brene s novim pjesmama ali i onim starim u novom aranžmanu. Započeta je 1.studenog.2008. nastupom Lepe Brena u Zurichu u Švicarskoj. Evo što kažu 24sata o tom koncertu:

Koncert Lepe Brene privukao je 2300 ljudi. U publici je bilo djece i roditelja, od 10 do 50 godina. Diskoklub Gordonija u Zurichu bio je ispunjen do posljednjeg mjesta, a oduševljena publika iz svih krajeva bivše Jugoslavije s Brenom je pjevala od samog početka. Oduševili su ih stari hitovi izvedeni u novom aranžmanu, a znali su i svaku riječ pjesama s novog, povratničkog albuma.Nastup u Grand-u


Post je objavljen 08.11.2008. u 16:30 sati.