Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/euklid

Marketing

Sportski pregled

Derbi

Image Hosted by ImageShack.us

Javlja Jutarnji od četvrtka da Ruskinji Veri Zvonarevoj ide neočekivano dobro na Mastersu tenisačica koji se upravo održava u Dohi: mnogi stručnjaci kladionice proglasili su je postranikom, a nakon dva dana ima savršenih 2:0 te je nadomak polufinala.
Postranik? Ma, bravo, Jutarnji! Muči me samo, zašto onda nije postranica? Ali dobro. Jedva čekam, sad kad smo riješili outsidere, da prevedete i favorite.


Ja volim samo sebe
Grmi prekjučer Gobac (ne taj Gobac) u novinama: „Naša glavna ideja pri ulasku u projekt organizacije SP-a u Hrvatskoj bila je želja da napokon dođemo do svog mjesta pod suncem [riječ je o projektu Rukometnog doma na Sveticama]. Nama je dvorana na Sveticama bezbroj puta obećana, a sad se čini da od toga neće biti ništa. Da smo znali da će nas prevariti ne bismo ni predali kandidaturu [za SP].“
Priključuju se i čelnik Rukometnog saveza Kaleb i izbornik Červar: nadležnima rukometna vlast daje rok do Božića; ako se do tada ne dogodi nešto (nije jasno točno što), svi će oni podnijeti kolektivnu ostavku. Pridodaje Lino: „Smatram da je projekt SP-a u Hrvatskoj propao ako se ne sagradi naša dvorana!“
Projekt SP-a u Hrvatskoj plaćamo jako skupo, a bit će i skuplje. Dvorane koje gradimo ne bi lako platila ni bogatija država, a bolje da ni ne mislimo kako će se sve potrebno zaduživanje još zavrtiti na ovom financijskom ringišpilu. Ne najmanje važno, ne postoji nitko tko može tvrditi da će npr. zagrebačka arena poslovati rentabilno. Unatoč svemu, dvorane se grade, prvenstvo će se održati, rukometaši će mnogostruko profitirati. I sad ova trojica, baš sad kad nitko na svijetu više ne može olako u ovakve investicije, sad bi ova trojica da ucjenjuju građane.
Aut Rukometni dom, aut Gobac out!
Živa šteta da ne misle ozbiljno. Jer, prije će se Putin penzionirati i posvetiti pisanju memeoara, nego što će Gobac ispustiti rukometnu vlast.


Tiger Bajs
Ministar Bajs je objavio veselu vijest: već do kraja godine dobit ćemo Zakon o golfu! ???
Malčice sam neupućen pa se više onako pjesnički čudim što bi u tom zakonu imalo pisati. Nikako ne mogu dokučiti kakve to začkoljice u investicijama u golf terene treba rješavati posebnim zakonom. Ako nekih ima, onda se bojim da su one krupnije od golfa. Dok mi netko ne objasni, živim u iščekivanju Zakona o paintballu te novog zakonskog paketa koji će regulirati predolimpijski ciklus našeg boba četverosjeda.



Post je objavljen 08.11.2008. u 11:30 sati.