Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/merkat

Marketing

Čistoća prije braka ?

Image and video hosting by TinyPic


Malo je takvih, ali ih ima! U današnje vrijeme društvo radi pritisak na pojedinca. Neki se upuste u seks iz znatiželje, neki jer su svi prijatelji to već obavili, a neki odluče čekati. Anketa!


Gubitak nevinosti za neke predstavlja poseban trenutak. 36-godišnja glumica Charlotte Baird odlučila je sa seksom pričekati dok ne uplovi u bračne vode.

Tu je odluku donijela kada je imala 11 godina i još se toga drži.

"Mnogi mladi ljudi upuste se u seks jer su svi iz njihovog društva to obavili, pa oni osjećaju potrebu da trebaju, a to nije pravi razlog", rekla je glumica.

"Ovih dana mnogo se priča o seksualnoj edukaciji mladih. Kada početi i na koji način? Priča se o edukaciji, ali što je s moralom?", dodaje.

Odluka o prvom seksualnom iskustvu pravo je svakog pojedinca, a ako je netko odlučio čekati, iako je to rijetkost, zašto ne?!

A kada smo već kod onih koji su odlučili čekati – i Jessica Simpson je apstinirala sve do prvog braka s Nickom Lacheyem.

Dečki iz američkog pop-rock benda Jonas Brothers nose prstenove nevinosti kojima su se obvezali da se neće seksati prije braka.

Glumac Gary Coleman priznao je 1999. da je još uvijek nevin, tada je imao 31 godinu, neki misle da još uvijek čeka onu pravu.



Čak je i predivna Adriana Lima čekala dok se nije udala.

Eto, čekati sa seksom do braka i nije tako neuobičajeno! Što vi kažete na to?



preneseno s portala net.hr

Post je objavljen 07.11.2008. u 23:57 sati.