Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rozenislonic

Marketing

A thousand miles.

Moram priznati da mi je malo čudno otvoriti ovaj blogeditor ali nadam se da još nisam u potpunosti ispala iz fore.
Čitam vas potajno, ponekad navratim u grupu ali nikako da napišem nešto konstruktivno, a priznajem fali mi jako. Fali mi neko tajno mjesto gdje se mogu opustit i zaboraviti sve.
Cijelo jutro sam potratila na smišljanju adrese i sada umjesto da se spremam za školu ja tu tipkam u nadi da se za 15 min može napisati nešto konstruktivno.

Gdje da počnem. Škola valjda. Jako sam zadovoljna, i biti ću još zadovoljnija ako u ponedjeljak bude dobra ocjena iz matematike jer to znaci da sam ispravila jedinu trojku u imeniku.
Ostalo je sve divno redam petice, četvorka gdje koja, a Ljubaf me stalno hvali kako sam njegova pametnica.
Polako me hvata trta oko faksa, približava se to svakim danom sve više. Odlučna sam da upišem Ekonomiju u Zagrebu. Puno ljudi mi je već reklo: "Što si luda, ekonomista ima ko u priči?" Znam da ih ima, ali to mi je želja. U tome se vidim i mislim da mogu uspjet. Da čujem vaša iskustva, što su vam govorili kada ste upisivali faks? Jeste li požalili zbog svog izbora?
Ja se nadam da neću.

Ljubaf da. Volim ga jako. Ljubomora i nesigurnost me proganjaju ovih dana i ne mogu si pomoć. PMS-u ni traga ni glasa a moje ponašanje je gore nego onda. Trudim se kontrolirat i ne prigovarati mu ali ne mogu. Čak i dok vičem na njega ili mu natipkam ljutu poruku već tada znam da će mi idući tren biti žao ali moja luđačka tvrdoglavost svejedno pobjedi.
Recimo jučer je u Zg došla njegova prijateljica i naravno da sam pošizila kad sam saznala da je pitala da prespava kod njega. U dnevnoj. A on i cimer bi bili u totalno drugoj sobi. Ali mi ljubomora nije dala mira. I naravno da sam morala šiznut što ide s njom van, i sad mi je to sve smiješno jer mu vjerujem i znam da nisu bili sami i da me ne bi prevario ali jučer si nisam mogla pomoći.

Eh bolje da se idem spremati, moram jesti i pod tuš prije škole. Čitam vas za vikend. Pusa

Post je objavljen 07.11.2008. u 11:44 sati.