Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rozenislonic

Marketing

Na modrom nebu iznad Zagreba.

Uvijek postoji prelomni trenutak. Koji promjenji vas, vaše poimanje svijeta, zavrti zemlju i izmakne tlo pod nogama. Prvi put mi se to dogodilo kada smo Dragi i ja prvi put spavali. Bila sam mlada, premlada ali nikad nisam požalila što je to bilo tada i s njim. Spavali smo nakon samo dva mjeseca veze i to se sve odvilo u autu. Ne baš romantično za prvi put, zar ne? Ali je meni bilo neopisivo savršeno. I tad sam se prvi put zaljubila. Nisam mislila da mi se tako nešto opet može dogodit s njim, baš isti osjećaji. Ali je. U nedjelju smo cijeli dan proveli skupa, bili u zološkom, na sladoledu, u MC-u,gledali film, vodili ljubav. I na kraju sam ga samo pogledala i znala da je to to. Ljubav moj.

Upravo planiramo kada se vidimo i on dolazi doma idući vikend pa idemo skupa u svatove jednog njegovog frenda. Dva tjedna kasnije sam ja djeveruša pa će mi dragi bit u pratnji. Lagano se brinem jer još uvijek pojma nemam što ću obući al smislit ću valjda. Uspjela sam i kilažu dići na 51 kilu pa se nadam da ću uspjet do ljeta dobit još koju da mi ne stoji sve ko kostru.

Možda kilaža ima veze i sa kontracepcijskim pilulama koje sam opet počela pit makar sumnjam. Jedino što mi opet nenormalno raste jesu sise(heh, sorry na izrazu) i strašno me bole. Kad sam prošli put prestala uzimat tablete moje prirodno velike sise su se smanjile i sada ponovo rastu ko blesava. Ah, a baš su mi se onako sviđale.

objavljeno 23.04.2008.

Post je objavljen 07.11.2008. u 09:36 sati.