Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zdravlje-i-ljepota-samstonije

Marketing

Najnoviji parfemi s mirisom zime vol.1

Miris zimePripremite nosiće i uživite se u svijet mirisa, jer stara parfemska izreka kaže kako svaki miris ima svoju priču. Ako ste u nedoumici i ne znate koji bi miris odgovaro nadolazećim hladnijim danima ili pak želite stari parfem zamijeniti novim, za vas smo odabrali nove mirise koji će pobuditi vaša osjetila i zadovoljiti vaše mirisne potrebe. Mnogi ostaju vjerni svom parfemu bez obzira na godišnja doba. Međutim, iako se vjernost uvijek cijeni, u ovome je slučaju bolje preko ljeta koristiti laganije mirise u kojima prevladava citrus, mandarina i ostale note koje daju svježinu, dok se za zimske dane preporučuju mirisi u kojima je glavna baza mošus, kašmir, vanilija, sandalovina. A sada uzmite papirić u ruke, zapišite mirise i zaputite se u obližnju parfumeriju i isprobajte nešto novo. Tko zna, možda pronađete jednu lijepu priču s mirisom zime...
Secret ObsessionAko želite biti drukčiji, mirisati na nešto što ne podsjeća ni na što drugo jer je jedinstveno, onda je svakako za vas novi miris Calvina Kleina – Secret Obsession. Kombinacija sastojaka poput kašmira, egzotičnog jasmina, vanilije i šljive svidjet će se ljubiteljima jačih mirisa koji će poželjeti ostaviti trag, odnosno, miris iza sebe. Ovaj je parfem dao odličnu reklamu i veliku zainteresiranost zbog navodno preprovokativne reklame s Evom Mendez koja je čak i zabranjena. Golotinja, plahte, Eva Mendez, tajna... Procijenite sami!


MaDameMaDame od Jeana Paula Gautiera nudi svježinu s kombinacijom prepoznatljivih Gautierovih nota. Iako se na prvi pogled čini kako je Gautier prekinio tradiciju prepoznatljivog dizajna bočice mirisa, može se zapaziti da je u bočici zapravo utisnuta skulptura. Ovaj je miris namijenjen svima koji se usude poželjeti promjenu te onima koji uživaju u spontanosti i nepredvidljivosti.

Ukoliko želite doživjeti noćni život New Yorka, onda je za vas miris DNKY Delicious Night. Orhideja, jasmin, iris, đumbir i kupina zagolicat će svačiju maštu i podsjetiti na najpoznatije Njujorčanke, naravno, na Samanthu, Carrie, Mirandu i Charlotte.

The OneAko ste ljubitelj Dolce & Gabbana parfema The One, ali smatrate da je ipak mrvicu prejak, onda je svakako probajte laganiju verziju - The One, ali kao toaletna voda. Također, novi Gucci by Gucci izbacio je toaletnu verziju ovog pafema. Ukoliko želite biti zavodnica u crvenom, morate probati novi miris Givency Absolutely Irresistible koji pripada u cvjetnu grupu mirisa zbog svog glavnog sastojka, jasmina. Moramo spomenuti i novi Chopard Happy Spirit - Magical Nights je za sve koje vole slatkaste i ženstvene mirise, u novijem limitiranom izdanju su dodani novi sastojci – praline i karamele. Hmmm, čokolada i u mirisu...

Ovoga smo se puta osvrnuli samo na dame, ali ubrzo očekujte nastavak - najbolje od zimskih parfema za muškarce.
NN

Post je objavljen 06.11.2008. u 11:41 sati.