Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ninuska18

Marketing

Opet ta Fiesta! i kratki update!

Dakle, čovjek bi se neki uhvatio za glavu i bacio auto na smetlište nakon svih tih silnih kvarova i događaja...

Prije nego napišem što se najnovije MENi naravno, dogodilo s Fiesticom da nas sve zajedno ukratko podsjetim što se sve i događalo...

Dakle, auto je star skoro kao i ja..ima nekih 18 godina...i dobro nas je služio do protekle 2 godine...

S njim sam najviše ja imala događaja...

Prvo sam opalila u neku grotu dok mi je tata signalizirao gdje da se parkiram. Nesporazum je završio mojim zabijanjem u grotu. Sva sreća auto je prošao sa minimalnom štetom:) Moja reakcija nakon udara - smijeh, a što drugo.

Jednom sam išla po brata i njegove frendove na autobusnu stanicu i naravno išla se unutra okrenut i tako sam jako zavrtila taj volan - naravno da nije servo - i nisam ga vratila koliko spada pa sam udarila u onaj rubnik...već sam vidjela svoj cijeli život...hehe, nije se niš dogodilo osim što se auto odbio od rubnika i skoro zgazio jednog frenda. Taj događaj me šokirao. Da:)

Prije nego što sam uopće dobila vozačku, prije desetak godina i više imali smo veći sudar sa krivicom drugog vozila koji je stao nasred ceste. Šteta je bila malo veća, ali nikome se ništa nije dogodilo.

Jednom sam udarila mačku koja je skočila na cestu. Mačka je preživjela.

E onda počinje zabava.

Jednom mi je auto zakuhao na putu prema Jurandvoru i to točno (srećom) na jednoj ravnici, odmah preko puta odlagališta smeća na Krku. Išla sam s 2 bratova frenda po mog brata na instrukcije. I tako auto stao i zakuhao. Još su me ova dvojica prepala da će auto explodirat, a ja se prepala i počela trčat ča od auta na njihovu provalu smijeha.

Auto zakuhava drugi put......puši se iz motora.

Problemi s uljem. Milijun problema s uljem.

Problemi s auspuhom - to je isto bilo prije nego sam provozila.

Gašenje u vožnji na NIZBRDICI!!

Famozan događaj rikavanja nasred gradskog parkirališta.

I sada najnoviji događaj. Današnji događaj. Ovako se to zbilo....Išla sam u teretanu...s autom naravno jer mi je dosta daleko od kuće. Taman sam ušla u ulicu gdje se nalazi teretana kad začujem glasno bubnjanje. Gledam ono - what?! I stanem. I niš se ne čuje. Krenem opet - opet buka. Pogledam iza misleći da se možda zapalio od straha i ništa. Stanem nasred ceste naravno, izgasim auto i izađem, odem iza i vidim da se neko čudo metalno šulja po podu. Izgleda kao poklopac od onih starih kanti za smeće. Nešto kraj auspuha - neki malo bolje informirani će znat šta je to. I niš, ja to zakačim opet i krenem. Išla sam valjda 20 na sat da ne padne opet. Naravno, kad sam se vraćala iz teretane mi je na pol puta opet to metalno čudo palo. Pa sam opet stala. Mislim da će sutra bit ravno stoti put da ovaj auto ide kod mehaničara. Ali stvarno bi nam trebao ovaj put dat gratis popravak. Ne mislite li vi tako?

:)

Vjenčanje br.3 slijedi u sljedećem postu vrlo brzo:)

Pozdrav svim dragim blogerima i čitateljima!:)

Dodatak!

Ovako...vidim da krivo mislite pa da ispravim to:)

Prvo, imamo novi auto godinu dana, isto je Fiesta, samo novi model...i super je:) Obožavam je voziti. Bez brige, shvatili smo da se opasno vozit u ovom autu:) I stara Fiesta nije polovna..:) Samo je stara eto..

Danas sam je odvezla kod mehaničara da popravi kočnice i rekla što se jučer dogodilo i dečko je rekao da je to poklopac od rezervne gume koja pak nije bila na svom mjestu nego u bunkeru?! Brat je neš experimentirao i očito da nije dobro zašarafio taj poklopac. Eto..


Post je objavljen 03.11.2008. u 21:21 sati.