Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/karmelo

Marketing

Nekada mi se čini da sam na početku...

Znam da se kadikad pomalo bahatim poznavanjem žena, ženske psihe, načina razmišljanja, prioriteta...svega ženskog, ali opet, isto tako, kadikad mi se čini da sam na početku, da opet ništa ne razumijem, da pravila zapravo nema!
Eto, vjerujem da bi većina, bar muškaraca, ali i podosta žena, baš kao i ja, nakon "večere" i "deserta" pomislila da je "stvar" riješena, da su prekoračene uobičajene barijere, da smo se posve dragovoljno i ničim izazvani, međusobno darovali jedno drugome, osjetili privlačnost, strast....i počeli u njima uživati. Pogotovo što nije bilo sumnje da nam se oboma svidjelo, što je nastavljena i intenzivirana komunikacija, planovi za iduće "večere" i tako to...
Ali...he,he,he...famozno ALI, ha? Isplanirali smo skoknuti pred koji tjedan do relativno blizog motela, niti sat vožnje, sumrak, radni dan, uglavnom prazna cesta, ali kada mi je ruka kliznula s koljena višlje, prvo se ukočila, a kada sam se napravio da ne vidim i rekla...moram li baš u autu? Prvo sam mislio da se šali...igra igru, ali kada sam rekao da moram, da ne mogu odoljeti i da bih baš volio još nešto, da odmah, u autu svuče sve ispod haljine....odmah sam, po pogledu, shvatio da se uopće ne šali, dapače da je pomislila da se ja šalim...ili da sam poludio!
Nekome dopustiš da uđe, bude u tebi, želiš to...ali ti je neugodno voziti se s njim bez gaćica, nezamislivo ti je da te dira ispod suknje...??? I to na putu koji služi jedino tome da se ponovi sve što ste si međusobno već radili....? Baš ne shvaćam. Čemu onda služe ljubavnici, ako ne da, gdje god mogu i koliko god mogu, budu jedno drugome izvor ili predmet uživanja. Držim da i mogući sram ili nešto slično, nakon što ste "to" već obavili otpada, postaje besmislen, bar meni, iz moga rakursa... zašto bi mi moglo biti neugodno da ga primi u ruku ili što drugo...???
Trzaj u kupaonici, kada sam ušao poslije, nakon što smo ipak "izgladili" nesporazume, također ide u isti red nerazumijevanja...očita nelagoda da joj pomognem oko tušranja...poigram se tušem... Zašto? Ili brzo navučeni ogrtač na izlasku iz kupaonice....Što to ne bih trebao vidjeti nakon što sam se nagledao, nauživao, svega iz svih kuteva?
Zašto bi jedna lijepa, sasvim odrasla žena, kojoj vrlo vjerojatno nisam prvi ljubavnik u braku, uopće pomišljala na granice, ograde, zašto bi joj bilo što uopće bilo neugodno sa mnom, kada očito želi mene....i to svaki puta ponovo, kada se bar čini da uživa u tome što dobije, kada i sama pokušava smisliti novo vrijeme za nas čak i kada je to objektivno teško ili nemoguće izvesti?
Ili, slično, nedavno, u nekoliko stotina kilometara udaljenom bazenu, u mjestu koje je jako blizu opisa "bogu iza leđa"....hoću reći morate imati nadprosječnu, veliku, nesreću da sretnete ikoga poznatog...sve je bilo OK ili još bolje od toga, dok je nisam uhvatio pod vodom...znate već gdje, je li... Ponovo isti zapanjeni pogled...nemoj, ljudi su uokolo.. Pa što?!? Ne možeš me ovdje ljubiti!!! Zašto? Itko bi, da nas i pozna, mogao išta drugo pomisliti nego da smo ovdje baš zato što i jesmo??! Ili kasno te noći...misliš li ti ikada na nešto drugo?.... Na što? Svjetsku monetarnu krizu? Ligu prvaka? Doista ne razumijem....
Ili doista ima neki drugi razlog zbog kojeg bi otišle s nekim u neke udaljene toplice na vikend? Osim čistog užitka u vremenu koje se, bar po mojoj logici, može učiniti samo prekratkim! Zbilja ženama može trebati tada još nešto...bar više nego između, bar više od krasne večere, plesa, šetnje....? Kada smo već kod šetnje...i šumica uz hotel mi se učinila "romantičnom"...dopustila je doduše, ali doslovce tako, DOPUSTILA....bilo mi je čak i žao kasnije što nisam odustao...koliko je to ispalo isforsirano! Baš napadno meni za volju.
Može li netko danas biti naprosto toliko konzervativan, da to radi samo u polumraku, u krevetu? Može se nekoga željeti "napola", u određenim dozama...i to na početku veze?
Može li se željeti i imati ljubavnika zbog bilo kojeg drugog razloga osim onoga zbog kojega ja imam ljubavnice, želim ih i uživam u njima?
Ili ženska psiha ipak krije za nas muškarce nedohvatljive puteve logike.....

Post je objavljen 03.11.2008. u 18:00 sati.