Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shimilam

Marketing

Prenagle odluke?


Eto, ništa od mog preokreta u životu, odlaska u stan, i ostalog.. Naime, dragi mi je u subotu navečer završio u bolnici.
Upala gušteraće (imala sam ju i ja početkom godine i vjerujte nije nimalo ugodno) i kamen u žući. Ja sam barem znala da imam kamence, i čekala na operaciju kad su me kao hitan slučaj primili u bolnicu, on je završio pod hitnim slučajem zbog bolova u želucu koji su se ponavljaji svakih mjesec-dva.
Samo kaj se nisam srušila na pod čekaonice kad se vratio s nalazima i rekao: ti ideš, ja ostajem. Šok, nevjerica, otkud kamenci, otkud upala? Pola jedanaest navečer je, ja ga moram ostaviti samog u bolnici i vraćat se sama doma prek cijelog grada i još dalje.

Na infuzijama je, ne znam kolko će još dugo, ja sam bila skoro tjedan dana. Nitko mu ništa ne govori, doktor mu dođe u vizitu i pita ga: 'a otkud vama upala gušterače? kako ste ju dobili?' Idiote, da zna otkud, ne bi ju ni dobio neg bi se čuvao da ne dođe do toga. I taj lik je doktor? Ja fakin nemrem vjerovat.

Čuvajte se ljudi brze hrane, gutanja umjesto žvakanja, masne i teške hrane, gaziranog... a najviše stresa na poslu i doma. Inače budete dobili divnog doktora kakvog ima moj dragi.
Eto, nekak sam uvjerena da je ovo zadnje glavni krivac za ovu situaciju, a kriva prehrana je tome samo pridonijela. Prehranu možemo donekle regulirat, stres ne. I kak onda da čovjek ostane zdrav u današnje vrijeme?


Post je objavljen 03.11.2008. u 12:36 sati.