Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/redbloodedme

Marketing

Profesionalnost do bola

Da počnem s dobrim vijestima - kupila sam karte za Depeche Mode danas, jeeeej!
A sad se bacam na ogorčeno klepetanje.
Daklem, danas sam s milim išla kupiti karte za koncert, pošto smo imali informaciju da je danas zadnji dan da se karte prodaju po povoljnijoj cijeni od 350 kn, što se od 1. studenog mijenja na 390 (barem za one ulaznice koje smo mi kupovali). Ulazimo u Integral u Pothodniku, tražim karte, gospodična je bila baš fino uslužna, lijepo sam joj objasnila koje karte želim, pa je na njoj ostalo samo to da iste i isprinta. Hah, tu počinje sranje. Gospodična isprinta karte, a tek mi se onda sjeti reći da su karte već od danas u prodaji po skupljoj cijeni. Pobogu, kakav je to način? Moglo se dogoditi da nemam taj novac kod sebe, što je i bio slučaj, pa je dragi trčao do bankomata, osim toga, mogla sam odustati apsolutno od kupnje ulaznica zbog prevelike cijene (a činjenica jest da su cijene astronomske).
U svakom slučaju, odgovor na moje pitanje kako se takvo što moglo dogoditi (širenje dezinformacija) bio je to da je kolegica došla danas na posao i rekla da su karte od danas skuplje. I kaj joj možeš na to???
Drugo, još bolje, koka mi daje karte, "hvala, doviđenja". Ja pitam, a što je s računom?
"Pa mi vam u principu ne izdajemo račune". Samo malo??!!! Riječ je o putničkoj agenciji, cijene aranžmana nisu baš sitnica, a oni NE IZDAJU RAČUNE?! Nisam prasnula na nju, bila sam prilično pristojna- "meni ćete ga izdati", na što me ona pogledala ko da sam tražila da govno pojede. Pa mi objasni da ona sad mora to posebno isprintati i ne znam kaj sve ne. Mislim si, imam vremena. Tak da ga je printala.
Trenutno sam u akciji slanja mailova okolo i pokušavam se izboriti za svoja prava, a sve mi se čini da se borim s vjetrenjačama. Baš me zanima njihov odgovor, a ak namjeravaju ignorirati me, ići ćemo malo dalje, i fino ih ocrniti pred licem javnosti (još malo borbe s vjetrenjačama).
I onda netko tvrdi da nismo na Balkanu? Ma dajte molim vas...

Voli vas vaša mala fizičarka! wave

Post je objavljen 31.10.2008. u 23:07 sati.