Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/znkilok

Marketing

Bolni poraz

Utakmica u nedjelju započela je 20 minuta prije 15h, zbog pomaka sata.

Igralo je standardnih prvih 11, bez ikakvih izmjena. U utakmicu smo došli dosta dobro, odlično smo se branili i igrali prema naprijed, sa samo jednom šipcom. Ali od tih svi pokušaja gostujuće su igračice ipak uspjele zabiti prvi gol. Nakon toga gola ostali smo u igri, igrali kako smo i počeli, a onda koban start ili da se bolje izrazim nespretan pad Renate Vojvodić, koja je ozljedila koljeno te je morala napustiti igru. Zamjenila ju je Maja Vražić. Nakon zamjene pala su još ako se ne varam tri gola i s rezultatom 0: 4 otišlo se na poluvrijeme.

U drugo poluvrijeme isto smo ušli dosta dobro, ali pogreške nekih igračica koštale su nas nekoliko golova. Te je do kraja utakmice rezultat bio 0:10, na našu žalost.

U međuvremenu, dogodila se još jedna prisilna izmjena, Juliji Čuljak razbijena je arkada prilikom nekog skoka za loptom. Time je naša obrana bila oslabljena i to se vidilo. A prije julijinog izlaska gostujuća napadačica uletjela je u klizećem startu našem zadnjem igraču ravno u nogu, nije bilo namjerno jer su obje išle na loptu, ali naša igračica bila je brža, te je mogla zadobiti težak lom noge, što sudac nije evidentirao i nije ništa poduzeo.

Nakon svega toga bilo je teško igrati, te smo svi sretni što je utakmica završila... tako kako je završila. Julija će se brzo oporaviti ali za Renatu se još ne zna. Toliko o utakmici.

Treninzi su sutra i u petak u 15:30h, sa nama sada imaju treninge i juniorke budući da idemo u istu smjenu.

Ovaj vikend tj. nedjelju idemo u Ladimirevce, na noge Slavonki. S njima smo kod kuće igrali 1:3, ali ne gledamo taj rezultat okrećemo se toj utakmici pa što bude. Utakmica je u 11h. Malo je rano za nas goste, ali nema veze, sve je to dio sporta.

Toliko zasada, pozdrav !


Post je objavljen 29.10.2008. u 17:10 sati.