Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zdravlje-i-ljepota-samstonije

Marketing

Nemo'š vjerovat': Najlonke za muškarce!

Nemo'š vjerovat': Najlonke za muškarce!Istražujete svoju spolnost, niste dobili dovoljno batina dok ste odrastali, fan ste mode i volite se izdvajati u gužvi makar izgledali kao kompletna budala ili vam jednostavno nije dobro, navucite najnoviji modni dodatak za muškarce – NAJLONKE! Da, dobro ste pročitali, upravo su najlonke za muškarce proizvod koji se promovira preko sajta www.e-mancipate.net gdje se silno trude uvjeriti posjetitelje stranice da najlonske čarape nisu samo za žene te da su, pazite dobro, muževne. Iskreno, nama izgledaju i više nego smiješno, pogotovo razne varijante ženskastih boja i pomalo debilnih uzoraka u kojima bi i neki kečer izgledao poput balerine.
Muževne plave najlonke

Kao i na TV-prodaji, na stranici se mogu naći brojna svjedočanstva zadovoljnih korisnika među kojima se spominje kako profesionalni vozači rado koriste muške najlonke što ih spašava od problema uzorokovanih lošom cirkulacijom. Tako 32-godišnji vozač kamiona, sretno oženjen otac dvoje djece, siguran u svoju spolnost, rado nosi najlonke zadnjih nekoliko mjeseci što mu olakšava sjedenje za volanom duže od 11 sati dnevno. Dok se naš emancipirani junak za cirkulaciju u nogama pobrinuo najlonkama, možda bi se policija mogla pozabaviti njegovim svjedočanstvom jer je vožnja kamiona od 11+ sati dnevno zakonom zabranjena.

Veseli uzorci za mcho frajere

"I am wearing pantyhose, it's macho", samo je jedna od parola kojima se privlače macho muškarčine u svijet najlonki, a stručnjaci iz e-mancipatea kažu da najlonke nisu neudobne niti izazivaju svrab čak i kod najdlakavijih mužjaka, odabere li se pravi model i veličina. Suradnja s potencijalnim korisnicima otišla je tako daleko da je moguće ponuditi vlastiti dizajn, uzorak, boju ili neku drugu novotariju koja će biti uvedena u najnoviju kolekciju najlonki za muškarce.

U svakom slučaju, u konzervativnoj, poluseoskoj sredini, kao što je Hrvatska, najlonke se neće viđati na muškim nogama. Nađe li se netko dovoljno hrabar, ili blesav, da navuče najlonke na rutave muške noge, zasigurno će podletjeti pod noge nekome na ulici. Ako ništa drugo, onda zato što je drugačiji. Koliko je zapad spreman na muške najlonke, nije poznato, ali kocepcija je dovoljno uvrnuta i neprivlačna da ju odbiju i liberalnim zemljama. Tko zna, možda se najlonke uvuku pod rifle vozača kamiona zabrinutih oko cirkulacije, a da će ih netko ponosno isticati, čisto sumnjamo.
Janko

Post je objavljen 28.10.2008. u 23:59 sati.