Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/beerlover

Marketing

Posljednji element - 439 pivskih čaša i krigli

Panoramska slika čaša
U protekla nešto više od 2 tjedna svi moji postevi bavili su se samo čašama, odnosno novim izgledom moje postarije kolekcije. Ovim hobijem bavim se već nekih 8 godina i premda nisam kolekcionar s najduljim stažem imam poprilično zavidnu kolekciju. Premda imam indicija da bi moja kolekcija mogla biti možda čak i najveća na Balkanu, doslovno, ne bih se volio upuštati u takve usporedbe zbog razloga navedenih u prethodnim postevima, a ti su da razni kolekcinari svoje kolekcije kroje po raznim pravilima pa tako mnogi mnoge čaše jednostavno ne prihvaćaju i s time njihova kolekcija prividno djeluje manja nego li stvarno jest.

No dobro, ovo što upravo imate prilike vidjeti moj je posljednji element na kojem stoje neke od definitivno najljepših čaša koje sam ja ikad vidio i premda je dobar dio njih nabavljen u hrvatskim pivnicama, one doista spadaju među najljepše na svijetu. Detaljnije ću se pojedinačnim skupinama čaša baviti u idućim tekstovima, no u kratko tu su primjerci čaša skoro svih svjetskih trappist piva, zatim gomila čaša njemačkih weizena, poneka serija čaša, od kojih su najveće Paulaner, Palm, Lav i Jelen i jedna od najekstravagantnija čaša od svih a ta je Kwak na stalku. Čaša je to sa svojom zasebnom pričom, a koja će biti objavljena u jednom od idućih tekstova.


Police čaša #5



S posljednjim elementom - u ovoj seriji dogurao sam do 439 čaša i krigli u mojoj nemaloj kolekciji. 439 je ogromna brojka, no nije konačna. Već sam u prošlom postu napomenuo da se tim čašama treba pridodat masa novih koje sam poslao kući iz stana u Zagrebu. Sve su one u međuvremenu postavljene na police i to ne samo na postojeće već sam morao ponovo u funkciju vratiti jedan od starijih elemenata koji se puni brže, no što sam mislio...

S novim slikama i novim čašama javljam se veoma skoro, a vi dotad uživajte u svoj raskoši moje kolekcije!


Čitamo se...


Police #4



Police #1



Police #2



Police #3



Beer Revolutionary
Cheers

Post je objavljen 28.10.2008. u 17:51 sati.