Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ludlud

Marketing

Građanska inicijativa zadrtih!

Krajnje je vrijeme da pokrenemo inicijativu!

Jednu sam već bio najavio još kod meštra Bege:

Udruga za zaštitu ljudskih dužnosti

Kako se već zilijun udruga bavi raznim pravima, a ni jedna dužnostima, svako daljnje objašnjavanje je nepotrebno. Svako biće ima temeljnu dužnost da dostojanstveno, koliko to prilike dopuštaju, boravi na svojoj stepenici hranidbenog lanca, pa tako i čovjek. Osnovna ljudska dužnost je da bude čovjek i da se, po mogućnosti, tako ponaša.
Zalagat ćemo se da svakome dužnost bude da se drži svog posla.
Tako je studentima dužnost da studiraju, profesorima da podučavaju, navijačima da navijaju, policajcima da policajaju, kriminalcima da kriminalaju, vladarima da vladaju itd.
Nastala je posvemašnja zbrka u kojoj kriminalci studiraju, kriminalci podučavaju, kriminalci navijaju, kriminalci policajaju, kriminalci vladaju itd. Držite se, bogamu, svog posla, to vam je dužnost! Mislim da je bjelodana nužnost ovakve udruge. Kao i obilna financijska pomoć vlade čija dužnost nije financirati udruge, osim ako su to udruge za zaštitu dužnosti!

Molim prijedloge za točke statuta, kako bismo mogli pristupiti registraciji kod onih kojima je dužnost registrirati!

Druga inicijativa:

Nemladina udruga „Grumpy old men“

Cilj je zaštita svekolike stareži pred terorom mladih i provociranje istih svim zakonski dopuštenim i nedopuštenim sredstvima. Udruga je pritom i seksistička jer se sve vršnjakinje polovnjače i kojekakve bakice (stručno vodstvo seksističke sekcije nudim sagittariusu, vidi njegove postove o bambijima i fircigericama) najljepše umoljavaju da nas ostave na miru i osnuju vlastitu nemladinu udrugu „Grumpy old women“ u kojoj mirno mogu tjerati svoj seksizam kontra nas muških šovinista, dok bismo mladež oba spola, roda, mineralnog sastava i agregatnog stanja ugnjetavali zajedničkim snagama. Pritom se najusrdnije umoljava Đelo Hadžiselimović, koji je dobrodošao pridružiti se inicijativi, a ako ne on onda netko od njegovih nasljednika na HTV-u, da otkupe istoimenu britansku seriju, dapače obje („Grumpy old men/women“), kako bi ih naše bratsko-sestrinske udruge s veseljem, iako odvojeno, pogledale.
Ovdje također molim prijedloge za točke statuta.

Dosta je bilo javašluka, pokrenimo Hrvatsku, (koliko se to da u ovim godinama)!



Post je objavljen 28.10.2008. u 00:36 sati.