Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/thejourney

Marketing

'em ti kinesko

Meni koja nikada ne psujem, dođe da sada .... @#%$"!....zaliven.
OK, proizvode jeftino, ali što baš sve mora biti Tako loše?
Kad sam bila u Kini, prvo me uhvatila neka strašna 'neželja' za kupovanjem..... osim nekoliko olimpijskih suvenirčića za miljenike i čaja, nije mi se baš ništa kupovalo. Kad vidim da je nešto prejeftino, meni je to uvijek sumnjivo. Druga stvar, sve one priče o lošoj robi (onda još nije bilo ovih afera s dječjom hranom) su me odbijale pa i suvenir kojega sam kupila miljenici je maskota koja visi na zidu... Što ja znam....neću s djetetom riskirati....pa da to stavlja u usta....Treća stvar, stvari sa zapada koštaju kao i na zapadu pa zašto ih tegliti.
No, zadnji dan, svi su mahnito otišli u shopping pa sam i ja krenula.... nekako sam osjećala obavezu da nešto kupim. Kupila sam onog miša koji nije radio i 1 memory stick koji je radio. Jeeee..... Da, radio je 4 mjeseca. Ma evo, gdje će nam otići svijet ako se sva proizvodnja preseli tamo... u zaliven.... da ne kažem gdje.
Ako mene pitate, raj na zemlji za kupovanje sada su SAD i Century 21 sretan. Ma fućkaj istok... osim dućana cipela Vinci u George Townu. U njega ću se uvijek rado vratiti... sljedeći put s praznim velikim kuferom sretan.

Post je objavljen 27.10.2008. u 22:35 sati.