Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/risko

Marketing

Suđenje

Moram, jednostavno moram napisat post o suđenju jer mi ih je pun ku… više. Uvijek branim za klub koji ne radi sa sucima i ispada da kad igraš kod kuće, sude “kao normalno”, a kad dođeš u goste jebu te u zdrav mozak. Počelo je sve još u srijedu kada na stranici www.zns-bpz.hr objavljuju imena sudaca za sljedeće kolo. Igrali smo u Vrbi…Gornjoj Vrbi i prije nego što sam pogledo na stranicu znao sam tko će sudit. I šta je bilo… Otvorim “Delegiranje” kad ono taj proslavljeni sudac. Može se još pročitat o kome se radi. Šta da kažem. Izgubili smo 1:0, golom gdje je bio čisti faul na meni i čisti penal za nas u drugom poluvremenu koji nije htio sudit. Eto treniraš triput tjedno, da te suci kradu svako gostovanje kod ovih kojekakvih davljenika koji se svake sezone čupaju u ligi. Samo da napomenem da je mi je ovo neznam već koja po redu sudačka pljačka u 2008.godini. Nabrojat ću samo neke:

Omladinac G.Vrba – Andrijevci 1:1
Pušta čisti faul za nas, oni udaraju kontru i jedan na jedan zabijaju za 1:0. Isti sudac (kako baš on tamo uvijek sudi…)

Slavonac G.Bebrina – Andrijevci 2:1
Neviđeno sjeckanje suca gdje nismo uspjeli preć centar. Sudi ti svaki kontakt, a njima pušta sve živo uključujući ofsajde. Katastrofa!

Sikirevci – Andrijevci 4:1
Rukom zabijen prvi gol sudac kao da nije vidio. Isto kao i u predhodnoj, neda ti da odigraš dvije akcije.

Budainka – Andrijevci 0:0
Pljačka stoljeća. Sudi penal gdje je naš igrač prsima zaustavio loptu što se vidlo i aviona, a kasnije u našoj situaciji 1 na 1 njihov zadnji igrač doslovno lomi našeg, ali bi onda trebo sudit penal za nas i dat crveni karton njihovom! Sve je to bilo u zadnjih 10 minuta. Recimo i to da nam se sudac ispričao nakon utakmice.

Divoševci – Andrijevci 2:1
Već izgubljena lopta ide u korner, a njihov igrač mene gura i spada u 16 metara, a sudac pokazuje na penal za 2:0. Uključujući još i već spomenuto suđenje u prethodnim obrazloženjima.

Sve to u jednoj polusezoni. I evo sad promijeniš klub i opet ovako. Dokle, nemam pojma. Al nema smisla ovako igrat nogomet. Ako se može primjetit da se radi o ekipama iz donjeg dijela tablice, jer kad te pobjedi MV Croatia, Slobodnica, Svačić, ajd o.k., bolji su pobjedili su, al kad ti doslovno neda da igraš, onda to više nije nogomet. Bilo je još puno toga, a da ne spomenem utakmicu od prije dvije nedjelje Amatera i Andrijevaca. Sramota.


Post je objavljen 27.10.2008. u 11:33 sati.