Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/knjigoljub

Marketing

Autori hit-romana 'Imprimatur' i 'Secretum' gostuju u Zagrebu





Rita Monaldi i Francesco Sorti, autori svjetskih bestselera 'Imprimatur' i 'Secretum' gostuju u Hrvatskoj.

3. 11. 2008. u 19 sati hit-roman 'Secretum' bit će predstavljen u Društvu hrvatskih književnika, Trg bana Josipa Jelačića 7, Zagreb.
Sudjeluju Rita Monaldi, Francesco Sorti, Jelena Veljača, Ivan Salečić i Seid Serdarević.

4. 11. 2008. u 19 sati autori potpisuju knjige u Profil Megastoreu, Bogovićeva 7, Zagreb.

Hit-roman 'Secretum' u prodaji je već od 27. 10. 2008. u svim knjižarama Profila, a od 3. 11. 2008. na svim prodajnim mjestima.

****

O knjizi 'Secretum':

Rita Monaldi, Francesco Sorti
'Secretum'

Roman
izd. Fraktura
Prevela s talijanskog Mirna Čubranić
Cijena: 189,00 kn
Broj stranica: 840
Uvez: meki
Visina: 225 mm

Godina je 1700. Španjolski je kralj Karlo II., posljednji iz loze Habsburgovaca, na umoru, a na europskim dvorovima počinje bitka oko njegova nasljednika, koja će dovesti i do Rata za španjolsko naslijeđe. U Rimu istodobno umire papa Inocent XII. U tim okolnostima glavni potezi povlače se iza kulisa, gdje igru vodi najzanimljiviji špijun baroka opat Atto Melani, što prati i zapisuje njegov ubogi, ali inteligentni pomoćnik, kojega nije vidio punih sedamnaest godina, od napetih događaja iz Imprimatura. Uz puno peripetija, čudnovatih likova i prosjačkih skupina, te neobičnu papigu, pokreću se i otkrivaju intrige koje će utjecati na svjetsku povijest.
Drugi roman o Attu Melaniju, još napetiji od Imprimatura, prožet povijesnim činjenicama, jedan je od najboljih literarnih povijesnih trilera. Rita Monaldi i Francesco Sorti svojom su serijom zaludili i očarali milijune čitatelja u svijetu.
'Secretum' krije eksplozivnu tajnu koju stoljećima pokušavaju sakriti u svim europskim arhivima. Denitivno je vrijeme da preispitamo povijest.


- Video spot o autorima i knjizi pogledajte ovdje
- prvih 20-tak stranica knjige besplatno pročitajte ovdje





Post je objavljen 31.10.2008. u 07:30 sati.