Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/umnjak1982

Marketing

Zebra na skijama

baš sam prolistao jučerašnja 24-sata i u njima naišao na vijest kako zebra -koja po njima ima papke- hoda na skijama. nisam mogao da ne pročitam o čemu je riječ. piše da zebra ima tolike papke da liči ko da ima skije- i stvarno, na slici jadna zebra jedva hoda. oni dalje kažu da je to genski poremećaj i da čekaju da otpadnu. moram ih razočarati. to nisu papci nego kopita , a oni rastu poput naših noktiju. kad je životinja u prirodi oni se troše ali kad je zatvorena potrebno je obrezivanje. po njezinim je kopitima vidjeti da se životinja dovoljno ne kreće i to neće otpasti samo od sebe. to joj zadaje ujedno veliku bol.
dalje piše i kako alkohol sužava žile i kako je po njemu zimi još hladnije- opet krivo. u normalnim količinama alkohol zapravo žiri žile majmuni jedni.
sad se pitam i volio bi da mi tko odgovori- koliko razreda osnovne ima urednik tih novina. sram ih bilo. 90 posto sadržaja im je laž i oni uporno izdaju te žute novine. jebote nije mi jasno da školovani novinari nemaju posla a takva šaka jada nam kroji vijesti, a tako i stvara sliku života.
jadni li smo u ovoj državi u kojoj je krivo apsolutno sve. nema stvari koja se u ovoj državi radi a da to nije kriva stvar.
eto danas sam naletio i na vijest na teletextu koja govori kako je korade juior opet poludio. opet nitko neće reagirati dok netko ne ostane bez glave.
uzalud vam svi fakulteti bagro jedna neškolovana. treba vas sve zatvoriti na goli otok pa se tamo valjajte u tim vlastitim govnima koliko god želite.
MOŽE VAT BITI SRAM. ja se samo čudim , a mislio sam da me ne može ništa više začuditi. izgleda da još imam nadu u bolje- sanjam.
da li se zapitate zašto uopće živite kad ne znate. odite se ubit.
ne školujte se ako ste propaliteti- prepustite mjesto nekome ko to stvarno želi.

Post je objavljen 27.10.2008. u 09:41 sati.