Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tinolovka

Marketing

FOTO TINO ( 30 ) - Koncert u čast Luke Ritza

Jučer se u grafičkoj školi održao koncert prijatelja pokojnog Luke Ritza, njemu u čast, koncert održan za medije i najuže prijatelje

Photobucket

Photobucket

Uoči ovog koncerta danas na zagrebačkom Borongaju u dvorištu grafičke škole, ostvarilo se sve ono što su poželjeli prijatelji pokojnog Luke Ritza, ubojice su nakon pet mjeseci pronađene i privedene pravdi, velikom zaslugom i Lukinih prijatelja, koji su neumorno u dva navrata obljepili plakate sa fotorobotom svirepog zločinca te izvršili ovim potezom snažan pritisak na institucije ove države, pa su i ubojice napkon privedene.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Upravo zato danas je koncert organiziran za najuži krug Lukinih prijatelja te za medije a glavna kulminacija ovih zbivanja i posljednji pozdrav Luki u čast održat će se osmog studenog na glavnom zagrebačkom trgu, trgu bana Josipa Jelačića. Oko pedesetak prijatelja pokojnog Luke Ritza započelo je dans koncert uz pmoć grupe ADASTRA, sam koncert je trajao nešto više od devedeset minuta, najdirljiviji trenutak zasigurno je bio kad je grupa Adastra zapjevala pjesmu: " SUROVI GRAD " koju su specijalno posvetili Luki Ritzu, svi nazočni zapjevali su ovu pjesmu zajedno, na taj način privedeći koncert kraju. Naravno da usprkos manje broju nazočnih ni policija nije mogla zobići ovaj događaj, kombi zagrebačke policije bio za cijelo vrijeme koncerta parkiran u dvorištu grafičke škole, no policajci uglavnom nisu izlazili iz svog vozila.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Za kraj možemo zaključiti kako su građani ispoštovali molbu Lukinih prijatelja te nisu dolazili na ovaj koncert, no zasigurno će sasvim drugačije biti za dva tjedna na trgu bana Jelačića. Možemo izvući jedan zaključak za kraj, blago onima koji imaju takve prijatelje, na najbolji mogući način pokazali su što prijateljstvo uistinu jeste, mirno, dostojanstveno uz glazbu, opraštajući se od svog tragično preminulog Luke Ritza.



Post je objavljen 26.10.2008. u 09:22 sati.