,winxclubgirls333.blog.hr" />

Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/winxclubgirls333

Marketing

Hy!wave

Kao prvo,hvala svima na kommovima!
Ne znamo što da napišemo,pa evo malo savjeta od Bloom,Flore,Layle,Stelle,Muse i Tecne!

OSVOJI DEČKA SVOG SRCA!

Eto kako možeš u deset pobjedonosnih koraka stupiti u kontakt s dečkom i dati mu na znanje da je baš tvoj tip.

1.Za prvi kontakt s dečkom potrebno je mnogo inicijative i hrabrosti.Približi mu se i reci mu da ga često viđaš i da sigurno imate zajedničke prijatelje.
2.Pripremi rezervnu temu,u slučaju da se prva završi nakon samo nekoliko rečenica.Uvijek je korisno postavljati pitanja:znatiželja je pokazatelj inteligencije.
3.Nemoj izravno pitati ima li djevojku:mogla bi se dovesti u neugodnu situaciju i biti pogrešno shvaćena.
4.Nikada,ali beš nikada nemoj lagati,u laži su kratke noge.Nemoj se bojati da si nezanimljiva:bitno je to što govoriš,ali i način na koji govoriš.
5.Na zabavi ste?Nemoj se gurati dok on čavrlja s drugima.Pričekaj da ostane sam i približi mu se noseči neki zalogajčić.
6.Dečki,kad su zajedno,ponašaju se arogantno i poput snobova,ali kad su sami,pretvore se u ovčice.Nemoj dečka koji ti se sviđa uplašiti preagresivnim nastupom.
7.Nemoj mu odmah izjaviti ljubav,već učini nešto da ga ponovo vidiš i bolje upoznaš,a i da shvatiš kuca li tvoje srce zaista za njega.Ponekad iznenadna zaljubljenost kratko traje.
8.Pronađi pravi trenutak za ozbiljan razgovor.To mora biti na nekom mirnom mjestu,daleko od osoba koje vas mogu prekidati.Polako dođi do srži razgovora.Važno je da to bude prirodno i iskreno.
9.Ne moraš u svakom trenutku znati gdje je i što radi.Budi umjerena sa sms porukama i pokaži da si uvijek sigurna u sebe:ako su ruže prosvjetat će.
10.Sve ide po planu i htjela bi ga poljubitikiss?Ne žuri se,već se potrudi pripremiti savršenu atmosferu:zalazak sunca nakon zajednički provedenog dana savršen je trenutak.

Pozdrav od Bloom,Flore,Layle,Stelle,Muse i Tecne!Kommajte puno!

Image and video hosting by TinyPic


Post je objavljen 25.10.2008. u 16:57 sati.