Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/andreamalaplava

Marketing

Zašto je dobro biti solo?


°°°°Radiš što želiš, kad želiš i kako želiš°°°°

Kad ti se spava – spavaš, kad ti se gleda film, gledaš ga (i to baš onaj koji želiš, a ne moraš prije toga pola sata raspravljati koji bi bio bolji za oboje). Dakle, ne moraš svojoj boljoj ili lošijoj polovici polagati apsolutno nikakve račune i nije li to baš divan osjećaj?!
°°°°Bariš komade°°°°

Dok si s prijateljima/cama vani, u disku ili na plaži, možeš do mile volje pariti oči na tjelesima suprotnog spola i baš te briga jer nemaš nekoga tko će ti iza leđa 'kvocati' i taj tvoj pogled protumačiti na ovaj ili onaj (najčešće ljubomoran) način.
°°°°Nema svađe°°°°

I najkul osobama kad-tad popuste živci, a tada je svađa neizbježna. Nekad je svađa normalna i nakon mjesec dana hodanja, a nekad je za to potrebno malo dulje. Kako bilo, ni za to te nije briga sada, kad si single, slobodno odmaraj glavu od bedastog troncanja, ljubomornih ispada i tko zna čega sve ne, a što vrlo lako može započeti svađu.
°°°°Imaš više love°°°°

Ako si vezan/a, dobar dio džeparca (koji je, priznaj, i ovako poprilično tanak) moraš podijeliti (čitaj – potrošiti) na osobu s kojom hodaš. Izlasci na piće, u disko, kino, ili pak rođendanski pokloni nisu tako jeftini (a posebno ako se želi kupiti 'nešto pravo'). Dok si single, možeš sav džeparac potrošiti samo na sebe, na neke svoje davno sanjane sitnice.
°°°°Možeš bolje promatrati suprotni spol°°°°

I, dakako imati više vremena za razmišljanje u smislu – koja/i bi bio/la bolji/a za mene, zašto ova/j ne valja, zašto ova/j valja i slično. Točnije, imaš više vremena da nađeš osobu s kojom ćeš se dobro slagati kad više ne budeš 'slobodan'.
°°°°Imaš više vremena za frendove°°°°

Prijatelji su vrlo važni u životu, a dok si slobodan, možeš im se posvetiti baš sto posto. Njeguj stara prijateljstva, stvaraj nova. Možda je upravo sada pravo vrijeme da izgladiš sve one prijateljske odnose koje si pomalo zapustio/la dok si bio/la u vezi!°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Evo....mislim da je stvarno došlo vrijeme da napišem neki novi postek....pa evo ga......puno pozzam sve one koji čitaju i komaju ovaj blog....samo tak nastavite.......kiZZa!!!

Post je objavljen 25.10.2008. u 11:04 sati.