Krvavi derbi,misterijumumi.blog.hr" />

Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/misterijumumi

Marketing

Image Hosted by ImageShack.us
Krvavi derbiImage Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us14. studenoga 1997. igrala se zaostala utaknica 12. poništenog kola zadnje-niže općinske lige-istok, vječiti derbi između Donje Auspuševačke HNK Sloge u sastavu: Prčvarlija-Crčić-Roda-Vrzma-Takač-Prckofer-Štanga-Načitajović-Blickrić-Rupa ( kapetan) i ozljeđeni Šlajfaš i HAŠKa Dr. Ante Starčević-Stari iz obližnjih Izdrkaličevaćkih Skrotumićevaca Malih u trenutačno najjačem sastavu: Krvnjačić - Pizdicky-Žgela- Koljača- Letva- Ć. Kržlji- Onanija- Rutavčić- Č.Kržlji ( kapetan )- Tunguzlija-Paripović.Vrijeme dobro, teren dobar, suci Šitara i pmoćni Trtljačić i Zaova- dobri, gledatelja 8- svi članovi Donje Auspuševačke navijačke skupine « Naši ».

Image Hosted by ImageShack.us


Igrala se već treća minuta kod aktivnih 2:2 kada je desni bek gostujućih Pizdicky uklizao Donje Auspuševačkom prednjem veznom Safetu Štangi . Slučaj je tako htio da je uklizao baš u govno patke koje inače, u vrijeme kada nema utaknica ni treninga šišaju travu stadijona, te sa svojih 125 kila dobio dodatno ubrzanje kroz izmet tako da je odnio i loptu i izmet i potkoljenicu nesretnog Štange . Nalet je bio toliko jak da su i lopta i potkoljenica odletjele 39 metara dalje u obližnje kukuruzište. I dok je prisebni vratar Sloge Ćešo Prčvarlija podmještao lavor kako bi Štanga izgubio što manje krvi, ostatak momčadi i svih osam vatrenih navijača «Naših» dalo se u potragu za loptom . Nikad je nisu našli jer ju je našao Ljuban Ukrudbaša-Konj koji ju je stavio pod majicu i pravio se blesav.

Image Hosted by ImageShack.us


Noga Safeta Štange nikada nije pronađena, niti ju je itko od tragatelja stavio pod majicu. Pozvan je i Jozo Prusina da svojim beračem kukuruza raščisti sumljivu parcelu, ali ništa. I dok su momčad Sloge i navijači čeprkali po kukuruzištu, igrači i trener HAŠKa Dr. Ante Starčević-Stari iz obližnjih Izdrkaličevaćkih Skrotumićevaca Malih uvidješe da ovo neće izać na dobro, te se kriomice išuljaju sa igrališta i traktor s kojim su došli odguraju 500 metara dalje i tek ga onda upale, kako ne bi privukli pozornost Donjeauspuševčana. Istoga popodneva, nekoliko sati kasnije, seoski idiot Puzdra pričao je u gostioni « Krčma» kako je maloprije vidio zvonarevu kučku kako pod šljivom zakopava štucnu i kostobran. REKLI SU MU DA LAŽE!

( Za Misterijumume-Osejotina Klecmerklamfa-Čičin Šajn)Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Post je objavljen 24.10.2008. u 22:13 sati.