Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkdubravamladi

Marketing

Solaris Cup - Vodice - 2009.

Malo kasnimo s ovom informacijom, ali daleko je još siječanj. Dakle, i ove godine trener Palić vodi obje svoje generacije limača na Solaris Cup u Vodicama iliti pripreme u Vodicama (kako to neki vole reći). No koliko čujem i trener Bijodić bi mogao debitirati na ovom turniru, što ne bi bilo nimalo loše. I prošle godine Dubrava je imala 3 predstavnika u Vodicama (97, 98, i 99). Najmlađi su osvojili zlato, kao i najstariji dok je 98. godište u kategoriji starijih ekipa osvojilo drugo mjesto. Oni su također i godinu prije igrali sa starijima i osvojili treće mjesto. Ovaj puta su bez sumnje najveći favoriti za zlato. Dakle, treneri su napravili popis putnika (djece), od tehnika ste dobili detaljne informacije, a sada je na vama da čim prije donesete odluku o putovanju svoga djeteta i eventualno pratnje. Ukratko:
Solaris Cup traje od subote 3.1. do petka 9.1.2009. Iz Zagreba se kreće u 6,30, a u Vodice se dolazi do ručka. Svi putnici smješteni su u hotelu Imperial. Obično se vodi računa da ekipe budu na okupu (djeca i roditelji), a raspored djece po sobama radi trener (odrasli se već nekako dogovore). Za sva tri obroka nudi se raznovrsna hrana (švedski stol) pa svatko može izabrati što mu paše. Međutim, ipak se vodi briga da djeca svaki dan pojedu barem malo juhe i voća. Svakodnevno se na igralištu, koje je od hotela udaljeno 5-ominutnom šetnjom plažom, odvijaju utakmice i treninzi, a i hotelski bazen je na raspolaganju svim ekipama. Ono malo slobodnog vremena što im preostane djeca se zabavljaju po sobama ili ih se odvede na šetnju i igru na plaži ili u parku, a navečer se u hotelu organiziraju razna događanja. U petak se, nakon doručka i podjele medalje, kreće put Zagreba kamo se stiže u popodnevnim satima. Svi putnici će od trenera i tehnika, neposredno prije putovanja, dobit još i detaljne upute o potrebnoj opremi.
Putovanje je kako za djecu tako i za roditelje/pratnju plativo u 3 rate: 1. do kraja listopada, 2. do kraja studenog i 3. do 20. prosinca.
Slike sa dosadašnjih turnira u Vodicama možete vidjeti ovdje.

Post je objavljen 24.10.2008. u 09:38 sati.