Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/raftmania

Marketing

Rijeke u Kaliforniji

Image and video hosting by TinyPic

Googlajući naletio sam na slideshow koji je napravljen kako bi predstavile rijeke Kalifornije. A kako te rijeke spadaju u sam vrh svjetskih adrenalinskih pustolovina a i sam slideshow je odlićan, evo da podijelim link sa vama...
..:: link ::..

A evo i popisa 5 najboljih rijeka u Kaliforniji:

1. The South Fork of the American: Ovo je najpopularnija rijeka za rafting. Ima puno brzica kategorije III, dugu sezonu i relativno je sigurna. Najbolje ju je posjetiti u proljeće, ljeto i jesen.

2. The North Fork of the American: Strme brzice kategorije IV, uski kanjon i kristalno čista voda. Najbolji izlet kategorije IV na American rijeci. Ukoliko tražite tehnički izazov najbolja rijeka za Vas. Posjetiti u proljeće i rano ljeto.

3. The Tuolumne: Ova rijeka svoju popularnost zahvaljuje brzicama kategorije IV, prelijepim pogledima i divljini koja je okružuje. Nalazi se pored Yosemite nacionalnog parka. Uz rafting isplati se istražiti okolicu rijeke i pješice. Posjetite je u proljeće i ljeto. Idealna za dvo ili trodnevne izlete.

4. The Cal Salmon: Ako ste se navukli totalno na rafting idealna rijeka za vas. Uz mnoštvo brzica kategorije IV tu su i tri svijetski poznata brzaka kategoji V. Nalazi se na granici Kalifornije i Oregona a posjetiti je treba u proljeće.

5. Forks of the Kern: Rafting traje tri dana! U ta tri dana vidjeti ćete preko 40 brzica kategorije IV i tri jako velike petice. Granitne stijene, pogledi koji oduzimaju dah i ogromni vodopadi ćine ovu rijeku spektakularnom. Do ulaza na rijeku pješaći se četri kilometra i odmah počinju brzice kategorije IV. Rafting je moguć samo u proljeće...

www.rafting.com.hr

Post je objavljen 30.10.2008. u 15:26 sati.