Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/oovisna

Marketing

Jubilarni trinesti rođendan

Je proteko ko kurac od ovce (otac) i savrseno zbog frendica koje su mi zbog napravile rođendan za, koliko toliko, pamćenje.

Prvo hvala Ivani i Ani na onom presmjesnom i presavrsenom poklonu, sto je btw. prvi pravi poklon nakon dobrih nekoliko godina.

Drugo, pomalo se ljutim na, jednu od najboljih frendica, Luciju i ,na najboljeg frenda, Hrvoja zbog scene koje su napravili danas u skoli, ali mi je jos vise drago kaj su se pomirili.

I treće, što ovo cini jubilarnim rođendanom, Leonardo. Nakon dobrih 6 godina, dobila sam poklon od njega. Poklon koji sam dobila s 7 godina bio je neki jebeni plisani jelen, a sad sam dobila, ni manje ni vise, domaću rakiju od limuna, što se cudim da nakon ove veceri nisam već i popila.

Isli smo u Kuglanu na pizzu, što je manje bitno. I onda na kraju veceri nakon kad je vec pizza vec bila skoro i pojedena, nakon kje smo razgovarali o svemu. Onda je Leonardo dosao na temu moje mame i tete i kak one nama zaseru zivot. Mene je to bolilo ali valeriju je vise. Ja imam svoje mišljenje o svemu tome. Ja smatram da Leonarda i svu njegovu rodbinu, mrtvu živu i nerođenu, moram trpjeti do osamneste godine kad ih sve mogu odjebati do kraja zivota. Zato tatine rodbine koje ima vrlooooooo vrlooooo puno, nemam blage imena ni nista, moja sestra zna sve jer se tome previse posvećuje. Sad su se oni dva posvadali jer su isti makar moj otac tvrdi suprotno. Svadali su se oko svega kaj im je doslo na pamet.


Oko rastave moje mame i Leonarda. Sad ovaj kreten tvrdi da je moja mama otisla od njega (točno), i da ga je trazila da se ne rastanu sudski jer mi dosla nekakva socijalna.On tvrdi da se ona u zivotu najeo puno više sranja od svog brata i moje mame, jer sve novce koje je on zarađivao islo kod maminog ujaka u australiju koji je gradio kuću. Te novce za kuću u australiji je davala moja baka, a novce koje je on donio su isli na uzdržavanje moje sestre i mene, makar ni onda a ni sad uopce nemamo ni pola toga sta je on imao u cjelom zivotu. Ja kreveta nemam, on ga je imao, on je imao dorucak rucak i veceru, ja jedva dobijem neki nedeljni rucak. On tvrdi da on ima te dugove od moje majke, a moja mama daje meni i mojoj sestri sve sto vise manje zelimo jer ona ide u dugove zbog nas.

Ja dalje o ovoj temi nemam snage pisti, a to je uglavnom ono što treba i spomenuti. Jos je rekao da kad se sljedeci put vidimo moju sestru ošamarati rječima da ce se rasplakati. I onda cu vas počastiti s tim svim.


I za kraj mojoj mami koja uvjek stoji uz mene i sestru uz ama bas sve. Prije nekih pola sata odvela je mene i sis u dnevni boravak, natocila nam rakiju koju Mi je leonardo dao za rođendan, dala je svakoj cigaretu i sama sebi jednu i zapalila nam. Moja sis vec pusi, a meni je ovo prva cigareta. Popusila sam ju s razlogom i popila rakiju sto me koliko toliko utjesilo.

Sad samo želim reći da ne namjeravam postati ni pušaćica ni alkoholicarka, al jebote rođendan mi je i zbog leonardovog ponašanja trebalo mi je.


Zakljucak:

HVALA ZBOG SVEGA JER MI JE OVO NAJBOLJI ROĐENDAN ALI OVO ZBOG leonarda CU ZAJEBATI I TEK CE SLJEDECI PUTA POCETI PRAVI RAT.


Posveta:

-Ivani i Ani na rođendanskom poklonu
-Luciji i hrvaju na svađi pa poridbi
- i Leonardu na rođendanu kakvo ni jedan tineđer nije imao


P.S.-leonardo je moj tata al ja ga odbijam tako zvati

Post je objavljen 22.10.2008. u 21:34 sati.