Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fsrtrsat

Marketing

MOLITVA ZA XII. GENERALNI I V. IZBORNI KAPITUL FSR-a

Image Hosted by ImageShack.us


MOLITVA ZA XII. GENERALNI I V. IZBORNI KAPITUL FSR-a – BUDIMPEŠTA, 15. – 22.11.2008.
(Ovim kapitulom na temu «Zavjetovanje svjetovnog franjevca i njegov osjećaj pripadnosti FSR-u, završava se proslava 800. godišnjice rođenja sv. Elizabete Ugarske te se bira novo međunarodno vodstvo FSR-a)

Svevišnji i preslavni Bože, hvalimo Te i zahvaljujemo Ti za Tvoju nazočnost u svijetu i za čudesan dar našeg franjevačkog poziva.
Podaj, slatki Gospodine, svakom bratu i svakoj sestri Franjevačkoga svjetovnog reda svoje sveto nadahnuće tijekom priprave za sljedeći Generalni kapitul u Mađarskoj.
Daruj potrebnu mudrost našoj braći i sestrama koji će sudjelovati na Kapitulu, da bi znali razvijati ono što je uistinu najvažnije za Red i izabrati one za koje Ti želiš da nas vode i potiču.
Pouči nas i pomozi nam, Dobri Gospodine, da uzmognemo vjernije živjeti sveto Evanđelje i naše Pravilo i biti Tvoji suradnici u obnovi Crkve i svijeta.
To te molimo po Kristu našem Gospodinu i po zagovoru Blažene Djevice Marije, svetog Franje, svete Klare i naših svetih zaštitnika, svete Elizabete i svetog Ljudevita.
Amen.


Post je objavljen 22.10.2008. u 00:49 sati.