Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shimilam

Marketing

Umjesto ponedjeljka, utorak..


Dakle, meni je jučer bio pravi ponedjeljak, osim kaj mi je krepao laptop - službeni, (preko cijelog ekrana sam dobila informaciju da imam neki virus na njemu), iako imam garanciju gospoda su izjavila da oni ne servisiraju softwerski već samo hardwerski dio, i onda sam se mogla fućkat. Jučer sam triput bila u Zg, uspjela pronaći servis, dečki su mi već u tri javili da je gotovo, i nije bio virus, neg nekakvo preopterećenje windowsa, ne kužim se ja u to. Danas sve normalno radi, jest da je malo sporiji, al ne bum cjepidlačila.
Direktor mi je imao slom živaca: zašto sam zvala našeg informatičara a ne njega kad se to desilo, zašto ne žele primiti laptop kad je pod jamstvom, šta ćemo s programima... i slične gluposti. Mislim, HALOOO, tebe ću zvat da mi ti veliš kaj da radim a nemaš veze s IT djelatnošću, ni s bilo čime povezano s time (osim kaj se tu i tam koristi s kompjuterom i mailom); ak neće oni primt, odnijet ću nekom drugom; a za programe ću j... sve po spisku frajeru od kojeg su kupili sve to i ima izvolit da mi ih ponovo ugradi besplatno (jer idioti nisu dobili, ni reagirali na to da nema instalacijskih cd-a, koji su PLAĆENI!!!)).
Napravio slona od muhe i tolko me iznervirao da sam se u autu vozila s vrećicom kraj sebe jer mi je želudac bio u grlu. A da ne pričam da mi je prvo jelo bila prefina goveđa juhica s domaćim rezancima tek u šest navečer. Nema boljeg od domaćih rezanaca na juhi..

A sad se idem bacit na posao jer mi u inboxu stoji neotvoreno još dvadesetak mailova, a na stolu pune dvije vrećice prospekata, vizitki i ostalog sa Ambiente za razvrstat po važnosti.


Post je objavljen 21.10.2008. u 10:28 sati.