Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madamvalentina

Marketing

62 Zenski razgovori



Poznato vam je da moj seksualni apetit nikad ne miruje, pa tako ni nove ideje.

Jednom prilikom dok je Pier bio na putu, a Gabriela mi depilirala međunožje, pitala sam je bili to mogla napraviti i muškarcu..
Ona se zacrvenila i najprije nije htjela ništa reći, ali kad sam ja još malo elaborirala temu i ponovno je upitala bili to napravila na muškom i kad sam joj naglasila koliko se dugo poznajemo i kako sve najintimnije stvari povjeravamo jedna drugoj, na kraju je rekla:

- Imam već malo iskustva s tim, dobro nije baš puno, ali sam već depilirala jednog muškarca....

- Znate Gabriela, palo mi je ionako na pamet, samo kao ideja da bi možda depilirala mog muža, što vi mislite...

- Pa, htjela bi vam ispričati, ali me malo strah da se ne otkrije ...

- Ma dajte Gabriela, pa vi imate toliko toga za ispričati o nama, pa ne mislite da bi valjda prepričavala nešto što mi ovdje razgovaramo?

- Ispričat ću vam sve, ako želite čuti ..

- Da samo reci, bas sam znatiželjna...

- Kad sam depilirala vašem mužu noge to mi se toliko svidjelo i o tome sam jako puno razmišljala, tako da sam to jednom prilikom napravila svom mužu, mislim noge sam mu depilirala i sad je stalno depiliran, što nam pravi veliko zadovoljstvo....

- Drago mi je da sam ti dala dobru ideju, ali mislim da to nije ništa neobično.

- Nisam vam još rekla sve, nemojte se naljutiti na mene za ono sto ću vam sad ispričati ...

- Ne, neću, budi sigurna, zašto bi se naljutila na tebe, jedino bi se naljutila da si nekom pričala o meni i Pieru ..

- O ne, to ne bi nikad, jedino sam vidjela na vašem mužu kad je bio prvi put na depilaciji, a i kasnije ponekad da ima čipkaste gaćice, mislim... ženske, ili samo sliče ...

- Ah da to je naša mala igrica, to nije ništa opasno, jednostavno uživamo u tome da se malo oblačimo u seksi rublje i odjeću.

- Da to se i meni svidjelo i tad sam prvi put svom mužu obukla seksi gaćice i jako nam se to svidjelo, vi ste nam bili inspiracija i zato vam hvala i nekako se osjećam dužna da i ja vama nešto svog intimnog ispričam.

- Pa eto ispričala si, mislim da je to normalno da se malo parovi zabave u bezazlenim igricama preoblačenja ....

- Da ali htjela sam vam reći da sam poslije depilirala u potpunosti svog muža i da nam je to nevjerojatno poboljšalo naš brak.

- Misliš sex?

-Da to sam upravo htjela reći, jer smo bili zapali u neku monotoniju, jer se prije braka poznamo već 5 godina, ako me razumijete, a i muž je polako počeo gledati okolo, pa sam morala nešto poduzeti, a vi ste mi dali inspiraciju.

- Drago mi je da sam nešto pomogla iako indirektno. Onda znači li to da bi mogli depilirati mog Piera?

- Pa .... ako vama nije nezgodno da vam gledam muža golog, nije ni meni.

- Dobro, dogovoreno, idući piut ću ga dovesti.

Pieru sam rekla da više ne brije pubis. Tih 2 ili 3 tjedna dana od kad sam mu rekla, a kad su mu dlake počele rasti oko spolovila, međunožje mu je izgledalo nekako smiješno i pomalo neodržavano, da ne kažem prljavo, jer na taj izgled nisam bila naviknuta, tako da mi nije na pamet padalo da bi ga stavila u usta, ni ništa slično.

U tom vremenu izrastanja dlaka Pier me nije bas sexualno privlaačio, pa smo u to vrijeme prakticirali jednu moju novu zamisao a to je bezkontaktni sex.

Stali bi jedan nasuprot drugom i milovali svako sebe.

Za Piera sam naručila preko kataloga umjetnu vaginu, a za sebe nekoliko umjetnih penisa. O pomagalima će biti zasebna priča.

Jos je samo trebalo Piera odvuci na depilaciju...


Post je objavljen 19.10.2008. u 01:02 sati.