Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/drinica

Marketing

Kako se konstruktivno svadjati...

Od drage prijateljice, bivse SKAC-ovke, i danasnje aktivistice u dolje opisanoj Udruzi, stigao mi je zanimljiv informativni mail, vezano uz hrvatsko izdanje knjige: "Kako se konstruktivno svadjati...", sto bi i meni osobno dobro doslo, obzirom na aktualne situacije s nekim osobama, i udrugama : )))

SOROPTIMIST INTERNATIONAL KLUB ZAGREB CENTAR
Aleja pomoraca 19, 10020 Zagreb, Hrvatska
MB 2232448


Postovani,

Hrvatsko izdanje knjige „Kako se konstruktivno svađati“ Susanne Jakle nastalo je kao zajednički projekt Medicinske naklade i udruge Soroptimist International klub Zagreb Centar.

Knjiga će vam pomoći da se bolje snađete u sukobima i pametno i kvalitetno svađate, a da pritom nikoga ne povrijedite.

Kupnjom ove knjige sudjelujete u našem zajedničkom humanitarnom projektu nabave programskog paketa Boardmaker with speaking dynamically za stimulaciju psiho-fizičkih sposobnosti djece rođene s Downovim sindromom.

Udruga Soroptimist International najveća je svjetska organizacija žena različitih zanimanja kojoj je cilj promicanje ljudskih prava, posebno položaja žena i djece, visokih etičkih i moralnih vrijednosti te međunarodne suradnje i prijateljstva. Naziv potječe od latinske sintagme „sorores ad optimum“ što bi u slobodnom prijevodu značilo sestre (ili žene) koje žele što bolje služiti svojim ciljevima i društvu u kojem djeluju, na područjima kulture i obrazovanja, zdravstva, zaštite okoliša, društvenog razvoja, zaštite ljudskih prava i međunarodne suradnje. Temeljna načela Udruge su vjerska i politička neutralnost te snošljivost. Zastupljena je u gotovo svim zemljama svijeta i ima oko 100000 članica. U Hrvatskoj trenutačno djeluju dva Soroptimist kluba, oba u Zagrebu.

Prevođenje i izdavanje knjige „Kako se konstruktivno svađati“ primjer je djelovanja Udruge i klubova – nesebičnim i zajedničkim radom na dobrobit pojedinaca i društva u cjelini. Koristeći svoja znanja, vještine i prijateljstva uspijevamo za svoje projekte zainteresirati i druge, koji nisu izravno uključeni u Udrugu ali su svjesno ili nesvjesno vezani uz ideju soroptimizma.

Zato apeliramo i na vas da kupnjom ove knjige, za sebe ili kao dar svojim poslovnim partnerima, rođacima i prijateljima, razotkrijete male tajne rješavanja svakodnevnih problema u komunikaciji na radnome mjestu i u obitelji, a ujedno pridonesete poboljšanju kvalitete života djece s Downovim sindromom.

S poštovanjem,
Sabina Ekinović
Predsjednica

Soroptimist International svjetska je organizacija poslovnih žena koje provedbom projekata pomažu unapređivanju ljudskih prava i položaja žena.

Soroptimist International Klub Zagreb Centar donator je Hrvatske udruge za školovanje pasa vodiča i mobilitet.
Soroptimist International Klub Zagreb Centar donator je Udruge Most iz Splita.

Sabina Ekinović, predsjednica

Aleja pomoraca 19, 10020 Zagreb; e-mail: bridge@zamir.net

tel. 630 78 71, 652 69 16, GSM 098 788 616

Soroptimist

Udruga Most

A trazeci linkove na ovu Udrugu Most i druge, nasla sam i kakvih sve udruga u Hrvatskoj ima i nema...Doista za nasmijati se : )))

Svakakvih udruga, Boze mili...




Post je objavljen 16.10.2008. u 22:00 sati.