Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fsrtrsat

Marketing

Izabrano novo Nacionalno vijeće Frame

Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Dvadesetak predstavnika Franjevačke mladeži (Frame) od 10. do 12. 10. 2008. okupilo se u kući susreta Tabor u Samoboru na svojoj XI. redovitoj i V. izbornoj skupštini Hrvatskoga nacionalnoga bratstva Frame, kako bi vrednovali događanja koja su obilježila Framu u Hrvatskoj tijekom protekle školske i akademske godine te donijeli smjernice i planove za djelovanje u započetoj godini.
Skupština je završila održavanjem redovitih izbora novog Nacionalnog vijeća koje će kroz naredne dvije godine animirati i koordinirati život Frame u Hrvatskoj.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Za nacionalnog predsjednika Frame izabran je Lovro Sučić (Zagreb – Kaptol), dosadašnji obnašatelj te dužnosti. Potpresjednik je postao Pero Mihaljević (Split – Gospa od Zdravlja), voditelj formacije Ivan Anđelić (Rijeka – Trsat), tajnica Ivana Jakšić (Zagreb – Siget), blagajnik Ivan Bambir (Zagreb – Siget), predstavnica Frame u Nacionalnom vijeću Franjevačkoga svjetovnoga reda (FSR) Danijela Rebac (Zagreb – Dubrava), dok će službu predstavnika Frame u Međunarodnom vijeću vršiti Marko Mihajić (Rijeka – Krnjevo).
Istovremeno je održan i kapitul Franjevačkoga svjetovnoga reda pa je tako iskorištena prigoda da se raspravi o zajedničkim temama koje povezuju Framu i FSR kao što su međusobna suradnja, briga i rad sa skupinama djece i predadolescenata ili zauzimanje za opće dobro u društvenoj i političkoj stvarnosti.


Post je objavljen 12.10.2008. u 21:16 sati.